dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Mai multe unități de învățământ nu au apă caldă și căldură. Directorul Termoficare: „Sunt probleme care depășesc capacitatea noastră de a face lucrurile bătând din palme”

02 februarie 2023
Publicitate

11 unități de învățământ din Constanța nu au apă caldă și nici căldură. Au ajuns în această situație din cauza unor avarii sau lucrări care au loc în oraș. Unii directori ai grădinițelor, școlilor și liceelor din municipiu au decis să modifice orarul elevilor. Alții au precizat că nu există disconfort termic sau că au utilizat soluții alternative pentru asigurarea căldurii. De cealaltă parte, directorul societății de termoficare, Liviu Popa a susținut că „sunt probleme care depășesc capacitatea noastră de a face lucrurile bătând din palme”.

Avem două categorii în perioada aceasta de întreruperi: cele generate de avarii și cele generate de investiții, de lucrări. Acum apare o problemă de timp. Facem o lucrare, estimăm după ce decopertăm că o să dureze un număr de ore, știm din experiență cam cât durează să încărcăm instalația, să o aducem în parametrii de temperatură și presiune. Când începe procesul tehnologic de încărcare, plesnește în altă parte. Plesnind în altă parte, iar trebuie căutată, trebuie escavat, trebuie decopertat canalul termic, golit, răcit. Sunt probleme care depășesc capacitatea noastră de a face lucrurile așa, bătând din palme. Dacă nu am face lucrurile acestea, să facem provizorate, să facem.. să putem lucra continuu pe șantiere și am lucra numai vara, ne-ar trebui mulți ani să terminăm”, a declarat Liviu Popa, directorul societății de termoficare Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233