dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Amendă de 100.000 de lei pentru o firmă care avea angajați cetățeni turci, fără drept de ședere în țară

CONSTANȚA. Amendă de 100.000 de lei pentru o firmă care avea angajați cetățeni turci, fără drept de ședere în țară
01 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 31 ianuarie, poliţiştii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Constanţa au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, scopul fiind combaterea şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a străinilor în România.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au legitimat 80 de străini şi au verificat cinci societăţi comerciale.

Ca urmare a verificărilor efectuate, la o societate comercială au fost depistaţi şapte străini, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani, din Turcia, care nu mai aveau drept de şedere pe teritoriul României. Dintre persoanele identificate, cinci desfăşurau activităţi lucrative fără aviz de muncă.

Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 2.800 lei, pe numele acestora fiind emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România,republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, societatea comercială a fost sancţionată cu amendă în valoare de 100.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările şi completările ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale şi a muncii nedeclarate, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.


Sursă foto: Oficiul de Imigrări Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233