dobroge.tv

Live

Noi detalii în cazul celor trei frăţiori, morţi într-un incendiu. Mama ar fi recunoscut că nu era acasă

Noi detalii în cazul celor trei frăţiori, morţi într-un incendiu. Mama ar fi recunoscut că nu era acasă
01 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Trei frăţiori au murit în urma unui incendiu ce a izbucnit ieri, 31 ianuarie, într-o locuinţă situată în sectorul 5 al Capitalei. Copilaşii de 2, 3 și 6 ani și-au pierdut viața după ce patul lor a ars mocnit. Mama copiilor a fost audiată mai bine de 8 ore, asta deoarece aceştia încercau să afle dacă nu cumva femeia era plecată de acasă în acel moment.

Potrivit observatornews.ro, se pare că mama nu era acasă când a izbucnit incendiul, deși inițial le spusese anchetatorilor fix opusul. Mama celor trei copii a recunoscut că a fost plecată la niște rude și că a lipsit câteva ore. Noile informații ies la iveală după ore întregi în care anchetatorii au încercat să deslușească răspunsurile pe alocuri vagi date de femeie.

Potrivit declarațiilor inițiale, mama victimelor susținea că s-a trezit brusc în dimineața cu pricina deoarece nu mai putea respira. Ulterior, ar fi văzut că era înconjurată de fum și că patul în care dormeau cei trei copilași era în flăcări. A sărit din fotoliul unde ațipise și a scos cu repeziciune copiii din încăpere. În așteptarea pompierilor, ar fi stins singură flăcările.

,,Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd ca e plină de tăciuni funingine”, a explicat unchiul femeii.

În cursul zilei de azi, medicii legiști urmează să facă o autopsie cu ajutorul căreia vor încerca să facă lumină în cazul micuților care și-au pierdut viața.

Din pricina faptului că, încă de la început, declarațiile sale au ridicat suspiciuni în rândul anchetatorilor, pe dosar scrie ucidere din culpă. La Poliţia Capitalei a ajuns şi tatăl copiilor, care era plecat la muncă în Germania. 

Sursă foto: wowbiz.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233