dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Șoferiță aproape de a fi linșată, după ce a accidentat un copil de 12 ani, pe trecerea de pietoni

27 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O șoferiță în vârstă de 35 de ani, care a lovit cu mașina un copil, a fost la un pas de a fi linșată de rudele victimei și de localnici. Oamenii s-au revoltat atât de tare, încât au încercat să o lovească pe femeie, în timp ce unii bărbați instigau la violență de pe margine. Accidentul s-a petrecut în orașul Tășnad din județul Satu Mare.

Potrivit PresaSM, spiritele s-au încins după ce o șoferiță în vârstă de 35 de ani a lovit un copil în vârstă de 12 ani, pe o trecere de pietoni din localitatea Tășnad. Rudele victimei au venit imediat la fața locului, precum și echipajele de prim-ajutor și de poliție. Supărate că un asemenea accident s-a produs în comunitatea lor, câteva femei au încercat să intre în mașina în care șoferița se baricadase, pentru a o trage la răspundere.

De pe margine, o localnică și-a vărsat nervii pe poliție: "Ce înseamnă asta? Cine e poliția din Tășnad? E pusă să facă lege, nu? Roag-o frumos, că ați omorât un copil, domnule... Roag-o frumos! Domnule, vezi că gradele tale nu-ți face nimica, omule, că ești un jeg penal! (...) Uitați cum trage de femeie poliția din Tășnad!"

Unele chiar au lovit autoturismul cu obiecte, în ciuda eforturilor repetate ale oamenilor legii de a controla situația. Mai mult, pe imagini se pot auzi și bărbați care instigă la violență de pe margine.

Atenție, înregistrarea conține momente cu limbaj licențios!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233