dobroge.tv

Live

Constănțeni, o mamă vă cere ajutorul pentru micuțul ei. Erik Cristian s-a născut cu probleme la piciorușe și are nevoie permanentă de orteze: „Vă rugăm frumos să ne întindeți o mână de ajutor”

Constănțeni, o mamă vă cere ajutorul pentru micuțul ei. Erik Cristian s-a născut cu probleme la piciorușe și are nevoie permanentă de orteze: „Vă rugăm frumos să ne întindeți o mână de ajutor”
26 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Cea mai mare fericire a unei familii este nașterea copilului lor, rod al iubirii. Astfel că, atunci când s-a născut, Erik Cristian le-a bucurat viața părinților lui. Însă, această fericire a fost umbrită de faptul că micuțul s-a născut cu varus equin bilateral, o problemă ce-i afectează piciorușele.

La doar opt săptămâni, micuțul a fost operat, iar piciorușele i-au fost puse în ghips pentru săptămâni întregi. Acum, Erik are doi anișori și opt luni și are nevoie permanentă de orteze. Mai mult, acestea trebuie schimbate atunci când îi crește piciorușul.

Familia a luptat până acum și au reușit să-i asigure micuțului lor trei orteze. Însă, costurile au ajuns să fie mult prea mari pentru posibilitățile lor financiare. În acest sens, mama a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru ca cei ce vor și pot, din puținul lor, să-l ajute pe micuțul Erik Cristian să poată merge. Donațiile se pot face:

  • Cont: RO89INGB0000999911189035
  • Nume: Erik-Cristian Nedelcu.
  • Revolut: @alinag259e

Povestea lui Erik Cristian

Bună ziua, mămici și tătici! Vă rugăm frumos, avem nevoie de alimente (ouă, ulei, pastă tomată, iaurt, unt, smântână, legume, etc.) și pamperși Nr 6 (nu cu arici că îi fac bubițe) și servetele umede.

Suntem o familie din Constanța ce are nevoie de ajutor. De câteva luni suntem psihic la pământ cu toate și vor mai urma câteva luni până scăpăm de oful ce ne apasă. Soțul lucrează dar are poprire pe salariu. Credeți-ne că ne-a afectat destul de mult această problemă. Știind că intră 1500-1600 Ron lunar. Noi locuim cu chirie și sunt multe plăți. Efectiv ce nu le mai putem ține în frâu.

Avem un pui de 2 ani și 8 luni cu care ne-am luptat încă de la naștere cu el. Și încă ne mai chinuim în legătură cu problema lui. Erik Cristian s-a născut cu varus equin bilateral. A fost operat și ghipsat. 8 săptămâni a durat totul și apoi direct ortezele ortopedice pe care le poartă și în prezent și le va purta până la 4 ani - 5 ani inclusiv, schimbate imediat ce îi crește piciorușul.

Avem și un cont deschis pe numele lui bebe pentru cine dorește să ne sprijine. Avem foarte multe cheltuieli. Ortezele ortopedice numai ele costă cu tot cu bară 2.300 lei. Ortezele sunt 1.500 lei și bara separat costă undeva la 800 lei aproape...schimbate periodic ... La 6 luni doar ortezele, iar bara un pic mai mult durează. Ămediat cum îi crește piciorusul, alt număr și tot așa. Noi am cumpărat trei perechi până în prezent. Când nu le găsim prin donații pe stoc le cumpărăm.

Puțin cu puțin ajută foarte mult. Vă rugăm frumos sa întindeți o mână de ajutor pentru Erik Cristian

Cont: RO89INGB0000999911189035

Nume: Erik- Cristian Nedelcu.

Revolut: @alinag259e

Mulțumesc frumos pentru înțelegere”, este mesajul mamei.


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233