dobroge.tv

Live

Panică printre angajații RAEDPP. Mulți se tem că vor rămâne fără loc de muncă: ''Rămânem pe drumuri?''

23 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Este panică printre angajații de la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat din Constanța. Mulți dintre cei de acolo se tem că vor rămâne fără loc de muncă în urma unei posibile restructurări. Doi dintre constănțenii care lucrează la RAEDPP ne-au spus, sub protecția anonimatului, că șefii regiei nu vorbesc cu ei ceea ce le alimentează temerea unei restructurări. Am încercat să obținem un punct de vedere de la conducere însă, până la închiderea ediției, nu am primit niciun răspuns.

-Este o mare angoasă, nimeni nu știe nimic. Nimeni nu spune nimic, doar știm că se vrea desființarea. 

-Ați încercat să discutațiu cu cineva din conducerea Regiei?

- Da, și nimeni nu spune și nu anunță nimic. Nu știm pe ce posturi vom candida, dacă vom putea candida, unde, cine ne preia. Nimeni nu spune și nu știe nimic.

"Nu ni se garantează locul de muncă, ni s-a spus că vor fi scoase la concurs câteva locuri la Primărie și în funcție de competențele și specilizările fiecărui angajat, cine ia examenul îl ia, cine nu-l ia, nu-l ia. Avem colegi care lucrează în instituție de 20-25 de ani, pregătiți de pensionare și nu au efectiv ce să facă în continuare. Suntem aproape 100 de angajați și din aceștia probabil 10-20 vor lua examenul pentru la Primărie și restul ce facem? Rămânem pe drumuri? În momentul de față nu mai există conducere. Există o conducere doar de dragul de a fi. O conducere care tace din gură și nu spune absolut nimic", a spus un alt angajat, sub protecţia anonimatului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233