dobroge.tv

Live

„Din puținul fiecărei persoane se poate salva o viață”. Constănțeni, Georgiana are nevoie de noi pentru a trăi: „Să ne gândim și la Cătălin, care are nevoie de mămica lui”

„Din puținul fiecărei persoane se poate salva o viață”. Constănțeni, Georgiana are nevoie de noi pentru a trăi: „Să ne gândim și la Cătălin, care are nevoie de mămica lui”
21 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Fericirea unei familii din localitatea constănțeană Cochirleni a fost umbrită de un diagnostic crunt. La doar 32 de ani, Georgiana, mămica unui băiețel extraordinar, a descoperit că are o tumoare pe creier care i-a invadat osul cranian, făcându-l să se îngroașe spre exterior și că riscă să-și piardă vederea. De atunci, a început lupta pentru viață: a fost operată la București însă, contrar așteptărilor, boala a avansat.

Șansa la viață a găsit-o la Spitalul Universitar din Georgetown din Statele Unite ale Americii. Verișoara sa a declarat pentru Dobrogea TV că Georgiana nu este asigurată medical acolo, motiv pentru rudele și prietenii strâng bani pentru a-i putea acoperi cheltuielile de spitalizare și intervenția chirurgicală care i-ar putea oferi o nouă șansă la viață.

Costurile operației se ridică la 50.000 de euro, sumă prea mare pentru posibilitățile financiare ale familiei. În acest sens, pe rețelele de socializare a fost creată o pagină „Împreună pentru Georgiana”, dar și o pagină pe platforma Gofoundme. Astfel că, toți cei care vor și pot, din puținul lor, să contribuie la șansa Georgianei de a se face bine și de a-și vedea băiețelul crescând, pot dona:

  • IBAN: RO92BREL0005503022560100
  • Beneficiar: Geordiana Vladeanu
  • Revolut: 0771671929 - @georgiysmz

Povestea Georgianei

Aș vrea să vă prezint povestea Georgianei. Are 32 de ani și este mămica lui Cătălin, un copilaș extraordinar și bine educat de către ea. A descoperit anul trecut că are o tumoare pe creier și a fost operată la București însă contra așteptărilor, boala a avansat. Șansa la a trai alături de puiuțul ei a găsit-o în America însă operația o costă suma de 50.000 de dolari, o sumă extraordinar de mare. Are nevoie de ajutorul nostru!!

Vă rog din suflet ca din puținul vostru să-i donați fiindcă orice bănuț contează pe zi ce trece! Să ne gândim și la Cătălin, care are nevoie de mămica lui. Sunt două suflete nevinovate, însă noi îi putem susține și putem lupta alături de ei.

Vă mulțumesc din inima și fie ca bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate că este mai importantă decât orice! #impreunapentruGeorgiana”, se arată pe rețelele de socializare.


Sursă foto: Facebook Împreună pentru Georgiana

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233