dobroge.tv

Live

Weekend plin de competiții și meciuri, la Constanţa

Weekend plin de competiții și meciuri, la Constanţa
20 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Echipele de baschet, volei și handbal CSM Constanța revin în arenă săptămâna aceasta iar atleții de la CSM Constanța susțin prima competiție a anului. Vom avea încă un weekend plin, cu competiții și meciuri.

Baschet masculin

Baschetbaliștii intră primii în focuri, cu un meci în deplasare, în etapa a 16-a a Ligii Naționale. După ce au cedat Miercuri, 18 Ianuarie, la CSO Voluntari, CSM Constanța primește vizita celor de la SCM OHMA Timișoara, Sâmbătă, 21 Ianuarie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor din Constanța.

Baschet ONSS 2023

Patru unități de învățământ din județul Constanța vor lupta pentru un trofeu în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2023, în Sala Sporturilor din Constanța.

Sâmbătă, 21 Ianuarie, Școala Gim. Nr. 7 "Remus Opreanu" va întâlni Liceul Teoretic "Decebal" în disputa pentru locurile 3-4, de la ora 12.20, în timp ce trofeul de campioană a Constanței va fi disputat între Liceul Teoretic "Traian" și CN "Mircea Cel Bătrân" Constanța, de la ora 13.30.

Baschet feminin

După ce au obținut cea de-a 7-a victorie la rând în Liga Națională, fetele antrenate de Tatiana Gallova merg în Ardeal să-și consolideze prezența între primele trei echipe ale campionatului. Sirius Târgu Mureș - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 21 Ianuarie, de la ora 18.00.

Baschet juniori

Juniorii și junioarele U16 de la CSM Constanța continuă în weekend turneele de sală. Fetele vor susține două meciuri cu CSȘ Sfântu Gheorghe, în Grupa A1, în timp ce băieții noștri vor juca tot în deplasare două partide cu BC Lions Craiova, în Grupa a 6-a.

Juniorii U19 de la CSM Constanța vor găzdui Turneul 5 al Campionatului Național. Băieții antrenați de Vladimir Mihai și George Mircioi vor întâlni CSS Viitorul Cluj (Sâmbătă, 21.Ian, Ora 18.00) și LPS Târgu Mureș (Luni, 23.Ian, Ora 09.00) în Sala Sporturilor din Constanța.

Juniorii U13 vor fi și ei gazdele Turneului 2 din Campionatul Național Masculin. La Sala Flămânda, CSM Constanța va întâlni Vineri (20.Ian) pe CS Medgidia (ora 11.00) și ACS Cormoran (ora 20.00), urmând ca Sâmbătă (21.Ian) să întâlnească Axiopolis Cernavodă (ora 9.00).

Volei feminin 

Voleibalistele noastre susțin, în Capitală, primul meci din noul an în Divizia A2. Echipa antrenată de Radu Began este liderul Seriei Est și vrea să-și apere poziția cu o nouă victorie. CTF Mihai 1 București - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 21 Ianuarie, de la ora 13.00.

Volei masculin

Lupta la fileu se anunță spectaculoasă în duelul Unirea Dej - CSM Constanța, care va opune două echipe cu linii de clasament aproape indentice, ambele în căutarea celei de-a 6-a victorii în acest sezon al Diviziei A1. Meciul este sâmbătă, 21 Ianuarie, de la ora 18.00.

 Handbal masculin 

Sâmbătă, la Sala Sporturilor, show-ul începe devreme, cu un amical de lux oferit de handbaliștii lui George Buricea, care pregătesc revenirea în arenă pentru meciurile oficiale. De la ora 15.30, CSM Constanța și Steaua București vor fi față în față în Sala Sporturilor din Constanța.

Atletism 

Încep primele competiții la atletism din acest an. În perioada 21-22 ianuarie, se va desfășura prima etapa a Campionatului Național de Atletism de Sală, categoria seniori, tineret și juniori 1.

CSM Constanța va avea sportivi angrenați în competiție precum Toader Alexandru la 60m și 60 mg, Sterea Andrei la 400m și 800m, Petre Marian la triplusalt, Ciolpan David la lungime, Radu Cristian triplusalt și lungime, Silvestru Dragoș 60m și 60mg, sportivi pregătiți de antrenorul Alin Larion.

Tot pentru CSM Constanța vor concura și Colibășanu Ioana (antrenor Elena Colibășanu) triplusalt și lungime și Manoliu Ioana (antrenor Botea Carmen) triplusalt și lungime.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233