dobroge.tv

Live

TULCEA. Liliana a murit nevinovată, într-un accident provocat de un şofer drogat. Cu câteva zile înainte, îşi sărbătorise ziua de naştere: ''Mor oameni nevinovaţi din cauza unor nemernici''

TULCEA. Liliana a murit nevinovată, într-un accident provocat de un şofer drogat. Cu câteva zile înainte, îşi sărbătorise ziua de naştere: ''Mor oameni nevinovaţi din cauza unor nemernici''
20 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O șoferiță în vârstă de 52 de ani şi-a pierdut viaţa joi seară într-un accident rutier ce a avut loc la ieşirea din Tulcea, accident provocat provocat de un bucureştean aflat sub influenţa substanţelor psihoactive. Accidentul s-ar fi produs după ce şoferul în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, a ajuns pe sensul opus şi s-a izbit într-o maşină condusă de o femeie în vârstă de 52 de ani. În urma impactului, şoferiţa a rămas încarcerată, dar cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare de către cei care au cunoscut-o şi îndrăgit-o.

"Of doamne,mor oameni nevinovati din cauza unor nemernici care se urca la volan fie băuți fie drogați,asa cum a fost și ala care i-a curmat viata bietei femei!Un nemernici care merita sa stea toată viata lui în puscarie"

"Drum lin LILI,prea devreme ne-ai parasit.Odihna vesnica!"

"Condoleante fam!Nu-mi vine sa cred,Dumnezeu sa te ierte suflet bun!"

"Lilisor...Dumnezeu sa te ierte,tu sa te odihnești în pace,iar odihna sa ți fie vesnica! Nu pot sa cred"

"Condoleanțe, draga mea Anca! Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta cumplita tragedie"

"Dumnezeu să te odihnească de-a dreapta sa, nășică dragă! Suntem înmărmuriți, blocați în timp, atât de neputincioși."

"Sincere Condoleante, Ancuta..Dumnezeu sa va întărească sa puteti trece peste această durere.multa putere tie si lui Dodu.prea devreme..Dumnezeu sa o odihnească în pace."

Ce spun polițiștii

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din direcția localității Cataloi, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din județul Tulcea.

Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233