dobroge.tv

Live

Cel mai tânăr dintre minerii morţi avea doar 29 de ani. Dragoş s-a stins înainte de a-şi cunoaşte copilaşul: "Să o veghezi pe Roxi şi pe bebe de sus, de acolo!"

Cel mai tânăr dintre minerii morţi avea doar 29 de ani. Dragoş s-a stins înainte de a-şi cunoaşte copilaşul:
18 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Trei persoane au murit şi alte zece au fost transportate la spital în urma unu grav accident ce a avut loc marţi, în cariera Jilţ Sud. Primele verificări ale poliţiştilor arată că autoutilitara care a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ trei metri transporta muncitori, dar şi două tuburi metalice de acetilenă. După decesul a trei persoane, cu vârste de 29, 38, respectiv 48 de ani şi după rănirea altor muncitori, Poliţia a deschis dosar pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Citeşte şi: Fratele unuia dintre muncitorii morți în accidentul teribil de la cariera Jilț Sud își strigă durerea printre lacrimi: „Poate trăia dacă aveau drumuri făcute! Nu au!”. VIDEO

Dragoș Pârjol, din Mătăsari, în vârstă de doar 29 de ani, este cel mai tânăr dintre cei trei care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident de muncă de la Jilț Sud. Acesta era căsătorit şi urma să devină tată.

Pe reţelele de socializare, au fost postate zeci de mesaje de condoleanţe. Roxana, soţia tânărului, a postat o fotografie cu Dragoş, însoţită de mesajul: "Zâmbetul meu frumos!".

"O poza dar incompleta in acest moment. În aceste clipe de adâncă tristeţe îmi este foarte greu sacălesc cuvintele , pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi sau a unui prieten !", "Sincere condoleanţe familiei îndoliate,sa ai grija de Roxi de acolo de sus și drum lin printre ingeri prieten drag !", "Dumnezeu sa te odihnească în pace...prieten drag!!!",Drum lin dragul nostru, sa o veghezi pe Roxi și pe bebe de sus ,de acolo ! Nu te vom uita in veci", "Zbor lin prietene.. Dumnezeu să te aibă în pază ..Nu te vom uita niciodată!!!", "Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca", "Prieten drag, nu te vom uita!"; "Mulți dintre noi au pierdut astăzi un prieten..Dumnezeu sa te odihneasca in pace", "Sincere condoleanțe familiei! Nu te vom uita niciodata !!", sunt câteva dintre mesaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233