dobroge.tv

Live

Nicu şi Alexandra au fost măcelăriți în propria casă pentru o palmă de pâmânt. Poliţiştii au intrat peste criminal după ce au aşteptat jumătate de zi un mandat

Nicu şi Alexandra au fost măcelăriți în propria casă pentru o palmă de pâmânt. Poliţiştii au intrat peste criminal după ce au aşteptat jumătate de zi un mandat
17 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Nicu şi Alexandra au fost măcelăriți în propria lor casă pentru o palmă de pâmânt. Cei doi soţi din Braşov au plătit cu viaţa. O asistentă care îngrijea copii bolnavi de cancer şi soţul ei, pompier au fost atacaţi cu un topor şi lăsaţi într-o baltă de sânge. Descoperirea şocantă a fost făcută de cumnata bărbatului, după ce colegii de la ISU s-au alertat când victima nu a mai venit la serviciu.

Potrivit observatornews.ro, Nicu şi Alexandra s-au căsătorit anul trecut în august. El, 38 de ani, pompier, ea, 32 de ani, asistentă pe secţia de Oncologie a Spitalului de Pediatrie din Braşov. Cei doi au fost, însă, ucişi în casa lor din comuna Bran după ce un individ a spart cu toporul uşa de la intrare şi i-a atacat. Nicu şi Alexandra n-au apucat să lupte pentru viaţa lor. Călăul i-a lăsat într-o baltă de sânge, a aruncat arma dublei crime în spatele casei şi s-a făcut nevăzut. Cumnata celor doi le-a descoperit cadavrele după ce colegii lui Nicu s-au alertat că bărbatul nu a ajuns la serviciu.

Potrivit monitorulexpres.ro, ucigașul celor doi soți uciși în Bran a fost prins de polițiști. Anchetatorii au încercat să ajungă la suspect chiar diminineață, dar familia lui a încercat să-i ducă în eroare pe polițiști. Ucigașul este vecin și chiar văr cu bărbatul ucis. Suspectul a fost căutat de poliţişti prin pădurea din apropiere cu ATV-uri şi cu un câine de urmă. Abia în jurul orei 15.00 au obţinut un mandat pe percheziţie de la o instanţă pentru a intra în casa lui. L-au găsit ascuns în pod. Avea la el un cuțit. După mai bine de două ore au reuşiut să îl scoată din casă cu cătușe la mână pe suspect.

Criminalul susţine că are probleme psihice

În această dimineaţă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au făcut clarificări, cu privire la bărbatul suspect în cazul dublei crime din satul Şimon, comuna Bran. Anchetatorii au explicat că au intrat în casa suspectului după ce au obţinut un mandat, iar acesta s-a refugiat în pod, cu un cuţit, ameninţând că se omoară şi chiar zgâriindu-se cu cuţitul. Primele date din anchetă arată că între bărbatul ucis şi suspectul de crimă exista un litigiu la Judecătoria Zărneşti privind grăniţuirea, iar anterior suspectul reclamase la Poliţie familia victimei pe motiv că îi încalcă proprietatea, reclamaţiile fiind clasate.

Conform procurorilor, la locul faptei au fost găsite probe materiale, nu şi autorul, care a plecat după uciderea celor doi soţi. Anchetatorii au obţinut un mandat de percheziţie pentru a intra în locuinţa suspectului, care este vecin cu victimele. Tatăl bărbatului le-a deschis anchetatorilor uşa, în timp ce suspectul s-a refugiat în podul casei.

Acesta era înarmat cu un cuţit, ameninţând că se omoară, atunci când poliţiştii de la acţiuni speciale au ajuns în podul casei şi chiar s-a zgâriat cu cuţitul.

„A avut loc o negociere, cei de la acţiuni speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii şi negocierile au fost şi s-au terminat lucrurile fără acte victime. În faţa negociatorului a cedat, a înţeles probabil”, a declarat procurorul Adrian Radu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, potrivit news.ro.

În ceea ce priveşte recunoaşterea parţială a faptelor, procurorii au explicat că inculpatul nu a recunoscut fapta în întregime. El a admis că i-a lovit cu cuţitul pe cei doi soţi, nu şi agresiunea cu toporul.

În ceea ce priveşte mobilul crimei, procurorii au stabilit că exista o stare conflictuală mai veche între bărbatul care i-a ucis pe cei doi soţi şi pompierul ucis. La Judecătoria Zărneşti se afla un proces civil în care cei doi se judecau pe tema graniţei dintre curţile celor doi veri, iar în luna martie procesul are stabilit termen. Anterior, Poliţia a primit alte trei sesizări în care suspectul îi reclama pe fratele şi pe tatăl bărbatului decedat pentru violare de domiciliu, tulburare de posesie şi distrugere, cauzele fuseseră soluţionate prin clasare.

Nu există în schimb date conform cărora victimele sau familia lor să îl fi reclamat anterior pe bărbatul suspect de crimă. În schimb, în faţa procurorului inculpatul a afirmat că are istoric în ceea ce priveşte bolile psihice.

A încercat să justifice (fapta – n.r), în acest context a fost afirmaţia”, subliniat procurorul.

Procurorii urmează a stabili dacă inculpatul are probleme psihice.

Sursă foto: kanald.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233