dobroge.tv

Live

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui: ''Avea toată viaţa înainte''

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui: ''Avea toată viaţa înainte''
17 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accidentul cumplit petrecut pe 5 august 2021 a îndoliat şi revoltat o mulţime de oameni. În acel accident, s-a stins din viaţă o fată care urma să împlinească 15 ani, accident produs după ce maşina iubitului a derapat într-o depăşire. La aproape 2 ani de la tragedie, a murit, tot în urma unui accident, şi tânărul aflat la volan la acea dată. Aleodor s-a stins din viaţă la doar 22 de ani, în urma unor greşeli care, din păcate, l-au costat viaţa.

Accidentul în care şi-a pierdut viaţa Ali, aşa cum îl numeau prietenii, a avut loc pe 9 ianuarie 2023, pe drumul naţional 18 la intersectia cu strada Pietroasa, din Borşa. Potrivit vasiledale.ro, un autoturism a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp. Tânărul de 22 de ani a fost resuscitat de medici, fiind dus la spital in stare critică. Totodată, o tânără de 20 de ani a fost scoasă din maşina distrusă de pompieri si predata medicilor.

Tânărul rănit a fost resuscitat de forțele de medicale sosite la fața locului și a fost transportat în stare gravă la UPU a Spitalului Borșa. Ulterior medicii au cerut ajutorul elicopterului SMURD pentru a-l transfera la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Starea lui era una foarte gravă, fiind în comă. Din păcate, ieri, tânărul s-a stins din viaţă pe patul de spital

"Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Ali dragă !! Ai fost un coleg și un prieten bun!", a scris un prieten de-ai tânărului, pe Facebook

Ce a spus IPJ Maramureş despre accident

Pe 9 ianuarie, la ora 05.15, polițiștii din Borșa, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 să intervină la un accident rutier produs pe D.N. 18, Strada Victoriei din oraș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 22 de ani din oraș, dinspre Suceava înspre Moisei, a părăsit partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului, precum și vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 20 de ani din Moisei, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Şi-a pierdut iubita într-un alt accident

Potrivit sursei citate, tânărul nu ar fi la primul accident rutier. În urmă cu un an și jumătate (5 august 2021) mașina condusă de tânăr s-a izbit de un alt autovehicul pe DN18, tot în Borşa. Accidentul s-a soldat cu decesul unei adolescente de 14 ani (iubita borșeanului) și rănirea altor trei tineri. Accidentul ar fi fost provocat chiar tânărul care avea 20 de ani, pe atunci. Yasmina urma să împlinească 15 ani peste 10 zile.

Accidentul în care şi.-a pierdut Yasmina a avut loc în localitatea Borșa, din județul Maramureș, când două BMW-uri s-au ciocit. Trei persoane au fost rănite grav, fiindu-le aplicate manevrele de resucitare. Din păcate, doar două dintre acestea au răspuns la ele, fiind ulterior transportate la Spitalul din Borșa.

Impactul i-a fost fatal însă adolescentei din localitatea Moisei, carre ieșise la o plimbare cu prietenul său. Potrivit observatornews.ro, iubitul tinerei ar fi derapat din cauza vitezei și a lovit lateral un BMW X6, condus de un tânăr de 28 de ani din Berbești.

Potrivit emaramures.ro, în autoturism erau 4 tineri, toți din Borșa. La volanul autoturismului BMW seria 7 se afla iubitul fetei decedate, un tânăr în vârstă de 20 ani. Yasmina urma să își serbeze ziua de naștere peste câteva zile. Urma să împlinească 15 ani. În mașină erau încă doi tineri: o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani. În total, trei persoane au fost găsite inconştiente de pompierii de la Descarcerare, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.

Potrivit poliţiştilor, în urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borșa, pasageră pe locul din dreapta față a unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16 respectiv 24 de ani, aflați și ei în calitate de pasageri în același autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sursă foto: vasiledale.ro, Facebook, observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233