dobroge.tv

Live

Oferte avantajoase pentru vacanțe pe litoral prin programul „Înscrieri Timpurii”: un sejur rezervat în această perioadă este și cu 50% mai ieftin

16 ianuarie 2023
Publicitate

Românii au început să prindă tot mai mult gustul rezervărilor pe sistemul early booking. O dovedesc ultimele statistici care arată că numărul de rezervări în stațiunea Mamaia, de exemplu, pentru sezonul estival 2023, este mai mare față de anii trecuți. Comparativ cu anul 2022, creșterea este de 55%, iar față de 2021, de 22%. Un sejur rezervat în această perioadă este și cu 50% mai ieftin.

Cei care se gândesc deja la vacanță au la dispoziție primele pachete turistice din programul „Înscrieri Timpurii”, prin care își pot rezerva sejurul chiar și la jumătate de preț. Multe unități de cazare și-au păstrat tarifele nemodificate în comparație cu anul trecut sau, în unele cazuri, sunt hoteluri care promovează sejururi la prețuri mai mici decât în 2022.

„Am văzut că față de anii trecuți există o creștere de aproximativ 55% față de anul trecut și de 22% față de acum doi ani. Statistica este efectuată pentru perioada 01.10.2022-10.01.2023”, a declarat Ştefan Necula, agent de turism.

Pentru a beneficia de reduceri substanţiale, tot mai mulţi români îşi rezervă vacanţa pe litoral chiar şi cu jumătate de an înainte.

„În general românii vor să vină pe litoral și vor să-și facă rezervările cu această ofertă early booking pentru că beneficiază de reduceri reale față de ce vor plăti în sezon”, a mai declarat Ştefan Necula, agent de turism.

Hotelurile din staţiunea Mamaia se lauda deja cu un grad destul de ridicat de rezervări făcute prin programul „Înscrieri Timpurii”.

„În staţiunea Mamaia pentru vara viitoare, tarifele pornesc de la 102 lei pe noapte pentru un hotel de 3 stele, o cameră dublă pentru doi adulţi, iar pentru 4 stele, de la 182 de lei pe noapte pentru o cameră dublă pentru doi adulți”, a mai declarat Ştefan Necula, agent de turism.

Cele mai multe rezervări sunt în capetele de sezon iar cele mai căutate hoteluri sunt cele de două, trei şi patru stele. La all-inclusive în Eforie Nord, la hotelurile dotate cu SPA, multe vacanțe de vară au fost achitate în avans.

Deja avem rezervări pentru sezonul estival iunie, iulie, august. Întreg complexul are un grad de ocupare în momentul de faţă între 50 şi 60%”, a declarat Idris Lacme, şef recepţie.

Programul „Înscrieri Timpurii” presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 ianuarie.

Turistă: Prețurile sunt mai avantajoase.

Reporter: Faceți în felul ăsta? Vă gândiți întotdeauna la vacanță dinainte?

Turistă: De obicei, da, da, facem în felul acesta.

De obicei de pe-o zi pe alta, aşa, incognito. Nu ştiu exact cum termin treaba ca să pot să plec”, spune un turist.

Stațiunea Mamaia și-a pierdut anul trecut statutul de perla litoralului din cauza taxelor uriașe pentru parcare și a proiectul de lărgire a plajelor. Între timp, însă nemulțumirile au fost rezolvate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233