dobroge.tv

Live

Directorul Poliției Locale Constanța, despre tânărul care a făcut drifturi chiar în fața polițiștilor: „Din lipsa elementelor de identificare a conducătorului, nu s-a putut lua nicio măsură”

Directorul Poliției Locale Constanța, despre tânărul care a făcut drifturi chiar în fața polițiștilor: „Din lipsa elementelor de identificare a conducătorului, nu s-a putut lua nicio măsură”
12 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În cadrul conferinței de presă organizate de Felicia Ovanesian împreună cu Ionuț Dumitru, director general - Direcția Generală Poliția Locală Constanța și Doru Iordache, consilierul primarului, a fost abordat și incidentul din intersecția de la Miga, cu șoferul care a făcut drifturi în fața echipajelor de Poliție Locală.

Incidentul a avut loc la trecerea dintre ani, 2021-2022. Incidentul nu s-a raportat la Rutieră pentru că noi nu raportăm la Poliția Rutieră. Dar, s-a raportat ierarhic de către polițistul local. Incidentul a fost adus la cunoștință superiorilor ierarhici, numai că din lipsa elementelor de identificare a acelui conducător, nu s-a putut lua nicio măsură de către noi. Totodată, nu am sesizat alte instituții prin prisma faptului că nu aveam ce să indicăm. Nu au fost elemente din care să rezulte identitatea acelui conducător. În momentul în care aducem la cunoștință o astfel de situație, trebuie să furnizăm și niște mijloace de probă. Nu este suficient doar susținerea unui polițist local sau raportul unui polițist local.

De regulă, atunci când înaintăm către alte instituții competente să ia anumite măsuri, punem la dispoziție cât mai multe mijloace de probă pentru că vedeți cum sunt situațiile la Instanță dacă nu poți să probezi foarte bine o contravenție, de cele mai multe ori riști să o pierzi. Și atunci, preferăm să nu muncim de pomană sau să facem o corespondență sterilă cu alte instituții, decât atunci când avem certitudinea că se pot lua și alte măsuri”, a declarat Ionuț Dumitru, director general - Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Acesta a mai menționat că din raportul polițistului local pe care l-a furnizat, a reieșit faptul că a pornit în urmărire, dar a dispărut din raza vizuală, fără să poată furniza alte elemente care să poată conduce la stabilirea identității.

Mai mult, el a declarat că, deși sunt camere de supraveghere în zonă, la momentul respectiv nu au putut fi identificate.

Să știți că toate camerele care se află la agenții economici nu funcționează neapărat sau nu au o perioadă de stocare prevăzută de legislație. Poate să țină două zile sau mai puțin”, a mai declarat Ionuț Dumitru, director general - Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Reamintim că în spațiul public au apărut imagini cu un tânăr aflat la volanul unui BMW a făcut drifturi chiar în fața echipajelor care se aflau pe bulevardul Tomis din Constanța. Ulterior, oamenii legii au declarat că evenimentul s-a produs la data de 31 decembrie 2021 -- detalii aici: CONSTANȚA. Tupeul unui șofer cu BMW: a făcut drifturi chiar în fața polițiștilor locali, apoi i-a lăsat într-un nor de fum. VIDEO


Sursă foto: captură video

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233