dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Conferință referitoare la activitatea Direcției Generale Poliția Locală. Director general: „Considerăm că încrederea cetățenilor este în creștere”

12 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

City managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian a susținut joi, 12 ianuarie, o conferință de presă. Întâlnirea are loc în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ. La eveniment sunt prezenți și Ionuț Dumitru, director general - Direcția Generală Poliția Locală Constanța și Doru Iordache, consilier primar.

Subiectul conferinței îl constituie activitățile Direcției Generale Poliția Locală Constanța, dar vor fi abordate și alte teme de interes. Astfel, directorul general a prezentat bilanțul Poliției Locale pe anul 2022.

Pe parcursul anului 2022, lucrătorii din cadrul Direcției generale Poliția Locală Constanța au acționat în scopul îndeplinirii atribuțiilor și activităților prevăzute de legislația specifică, în următoarele domenii:

  • ordinea și liniștea publică;
  • circulația pe drumurile publice;
  • disciplina în construcții și afișajul stradal;
  • protecția mediului;
  • activitatea comercială;
  • evidența persoanelor.

În perioada analizată, Direcția generală poliția locală și-a desfășurat activitatea cu un efectiv de 181 de polițiști locali, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021, când efectivul poliției locale era de 211 polițiști locali, înregistrându-se o scădere procentuală de 16,57% față de aceeași perioadă a anului 2021”, a declarat Ionuț Dumitru, director general - Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

În anul 2022, au fost recepționate un număr de 87.789 de apeluri telefonice, înregistrându-se o scădere de 10,19% față de aceeași perioadă a anului precedent.

În luniile ianuarie - decembrie 2022 au fost aplicate un număr de 26212 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10,648,305 lei.

  • amenzi: 26.212
  • avertismente: 304
  • valoare: 10,648,305

Deficitul de personal a fost și este o problemă constantă a Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Potrivit directorului general, se lucrează cu un deficit de 99 de polițiști locali.

Considerăm că încrederea cetățenilor este în creștere”, a mai menționat Ionut Dumitru.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233