dobroge.tv

Live

ALEGERI LOCALE 2020. Constanţa a virat la dreapta

27 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Vergil Chitac este noul primar al Constantei. Așa arată datele centralizate, de la Biroul Electoral Județean. Și consiliul județean a fost câștigat tot de liberali, Mihai Lupu având cel mai mare număr de voturi.

După 20 de ani în care Constanța a fost administrată exclusiv de social-democrați, oamenii au decis că este nevoie de o schimbare. Astfel, în urma scrutinului de duminică, primar al municipiului Constanța a fost ales liberalul Vergil Chițac.

Oamenii îsi pun toate speranțele în următorii patru ani și se bucură că orașul lor a primit șansa unei guri de aer proaspăt.

Constănțenii vor ca orașul lor să arate precum altele din țară, unde edilii au demonstrat că progresul și grija pentru cetățeni nu sunt doar simple promisiuni electorale.

Liberalii au câștigat și cursa pentru consiliul județean. Mihai Lupu a obținut cele mai multe voturi și va ocupa funcția de președinte al CJC, pentru următorii patru ani.

În urma alegerilor din 27 septembrie, fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău a ieșit pe locul trei în preferințele constănțenilor, fiind devansat la mică distanță de candidatul USR Plus, Stelian Ion.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233