dobroge.tv

Live

''Multă putere familiei, e un moment dureros''. Mihai s-a înecat sub ochii prietenilor săi, trupul neînsufleţit a fost recuperat după 4 zile de căutări

''Multă putere familiei, e un moment dureros''. Mihai s-a înecat sub ochii prietenilor săi, trupul neînsufleţit a fost recuperat după 4 zile de căutări
10 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Scafandrii au recuperat, marţi, trupul neînsufleţit al tânărului în vârstă de 22 de ani care sâmbătă după amiază s-a răsturnat cu o hidrobicicletă cu care se plimba împreună cu doi prieteni. Acesta a fost căutat de către pompieri, scafandri, poliţişti, jandarmi inclusiv pe timp de noapte. Prietenii tânărului au reuşit să ajungă la mal.

”Trupul neînsufleţit al tânărului dispărut în lacul Colibiţa a fost recuperat de scafandrii bistriţeni şi adus la mal. Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopţii, efectivele specializate de pompieri militari din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, in ultimele zile cu sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj, Sălaj şi Mureş, poliţişti şi jandarmi şi alte autorităţi publice (SGA Bistriţa-Năsăud şi Mureş) au executat misiuni de căutare perimetrale şi subacvatice”, transmite, marţi după amiază, ISU Bistriţa Năsăud.

Băiatul de 22 de ani a dispărut în apă sâmbătă, după ce s-a răsturnat cu hidrobicicleta cu care se plimba alături de alţi doi tineri. Cei doi au reuşit să se salveze şi să ajungă la mal, unul dintre el intrând în hipotermie şi fiind dus la spital. Tânărul a fost căutat în fiecare zi de la dispariţia sa, pentru căutări fiind folosit inclusiv un sonar.

Mihai s-a înecat sub ochii prietenilor săi

Potrivitobservatornews.ro, Mihai, Adelin şi David au între 18 şi 22 de ani şi sunt prieteni buni. Când David, plecat în Spania, s-a întors în ţară, cei trei au vrut să sărbătorească evenimentul printr-o escapadă la munte. Au ales lacul Colibiţa unde au închiriat o cabană. Sâmbătă, în jurul orei 16.00, băieţii au luat o hidrobicicletă şi au ieşit pe lac.

După doar o jumătate de oră, ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar tinerii au căzut în apă. Adelin şi David au reuşit să ajungă teferi la mal. Mihai, însă, care nu ştia să înoate, nu a mai ieşit la suprafaţă. Din spusele martorilor, se pare că nici unul dintre tineri nu purta vestă de salvare.

Poliţiştii spun că ambarcaţiunea nu se putea închiria în această perioadă. Tinerii au găsit hidrobicicleta la mal şi au decis să se plimbe cu ea. Anchetatorii încearcă să stabilească acum de ce s-a răsturnat şi ce s-a întâmplat în secundele imediat următoare.

Mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare

"Nu cred, Mihai, că ăsta e sfârșitul, un băiat atât de simțit și bun nu poate pleca atât de repede dintre noi. Mai avem planuri și experiențe de adus pe lumea asta, nu pot să mă gândesc că nu o să mai fii. Multă putere familiei, e un moment dureros și nu au rost comentariile răutăcioase pentru orice faptă, în sufletele noastre ne dorim toți sa te întorci! Dumnezeu să te aibă în pază prieten drag!"

"Rămas bun Mihăiță!Dumnezeu să te ierte și te odihnească în pace!"

"Dumnezeu să te odihneasca in pace! Condoleanțe familiei!"

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace , prieten drag"

"Drum lin spre cer suflet bun"

"Drum lin spre .....o lume mai buna Mihăiță! Dumnezeu sa te așeze alături de îngeri!Multă putere familiei sa treacă peste această grea și dureroasă despartire"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233