dobroge.tv

Live

O nouă zi de proteste la Şantierul Naval Damen Mangalia. Miercuri, este programată o întâlnire cu conducerea companiei

10 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Angajaţii de la Şantierul Naval Damen Mangalia au continuat şi astăzi protestele, iar liderul de sindicat Laurenţiu Gobeajă a afirmat că o întâlnire cu conducerea companiei este programată miercuri dimineaţă.

“Au avut acţiuni de protest. Astăzi a vizitat şantierul şi domnul ministru secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei împreună cu consilierul dumnealui. Pentru că a venit exact când salariaţii protestau, i-am spus că poate să vină să se adreseze direct angajaţilor, crezând că a avut o discuţie anterior cu angajatorul. Din păcate, mai mult i-a iritat pe salariaţi deoarece nu a transmis răspunsuri concrete, ci doar că urmează să aibă un dialog cu noi şi insista să ne retragem de la acea adunare, pentru a avea dialog. L-am rugat să aştepte să se termine pauza şi apoi am avut un dialog destul de lung şi am insistat să participe şi reprezentanţii angajatorului”, a declarat Laurenţiu Gobeajă, citat de news.ro.

El a mai afirmat că miercuri, la ora 10.30, va avea loc o întâlnire cu reprezentanţii angajatorului şi administraţiei.

“Mâine la 10.30 vom avea o întâlnire cu reprezentanţii angajatorului, administraţie şi managerii pentru a ne explica modalitatea de acordare a acelui bonus. Iar vineri avem şedinţa Comisiei Paritare. Va trebui să reluăm negocierile”, a mai transmis liderul de sindicat.

Angajaţii Şantierului Naval Damen Mangalia protestează deoarece angajatorul refuză să acorde o creştere salarială corelată cu inflaţia şi sunt nemulţumiţi de faptul că în perioada următoare vor continua concedierile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233