dobroge.tv

Live

Peste 160 de misiuni pentru pompierii constănțeni, în weekend-ul de Bobotează: au intervenit la șase accidente cu 17 victime și cinci incendii

09 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 06-08.01.2023, pompierii militari au executat 162 misiuni.

Echipajele SMURD au intervenit în 140 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină în cazul a șase accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța în care au fost implicate 17 persoane. Nouă victime au fost transportate la spital, iar trei persoane și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat și a părăsit partea carosabilă. Alte patru persoane nu au avut nevoie de grijiri medicale; o persoană a fost asistată de echipajul SMURB B2, ulterior refuzând transportul la spital.

Pompierii militari constănțeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii din care unul de vegetație uscată, trei izbucnite la locuințe și unul produs la un autoturism parcat. În urma incendiilor nu s-au înregistrat victime; un cățel a fost salvat dintr-un apartamanet afectat de un incendiu. Patrupedul a fost găsit inconștient, intoxicat cu fum. I s-a administrat oxigen preț de câteva minute. După ce și-a revenit a fost predat proprietarului.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină și în alte 11 situații, precum asigurarea de măsuri PSI la aterizare/decolare elicopter SMURD, deblocări de ușă, transport persoane supraponderale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233