dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Trei familii îşi plâng morţii - Marius, Ionuţ şi Vasile au murit împreună într-un accident cumplit. ''Să trăim toți din amintiri acum pentru o decizie ce te-a costat viața...''

CONSTANŢA. Trei familii îşi plâng morţii - Marius, Ionuţ şi Vasile au murit împreună într-un accident cumplit. ''Să trăim toți din amintiri acum pentru o decizie ce te-a costat viața...''
08 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Trei bărbaţi au sfârşit în această dimineaţă în urma unui cumplit accident ce a avut loc la ieşire din localitatea Cuza Vodă spre Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa. Potrivit primelor informaţii, un autoturism s-a răsturnat în şanţ, iar pompierii chemaţi la faţa locului au găsit trei persoane decedate înăuntru. Oamenii legii luaseră în calcul inclusiv ipoteza ca accidentul să se fi petrecut noaptea trecută, dar abia acum autoturismul să fie descoperit, la lumina zilei. Cele trei persoane găsite decedate sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani. Niciunul dintre cei trei nu purta centură de siguranţă.

Pompierii ajunşi la faţa locului au găsit o imagine de groază. Maşina era un morman de fiare, iar înăuntru erau trei corpuri strivite. Se pare că şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a derapat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ajungând cu autoturismul într-un canal de irigație dezafectat. Marius M., Ionuţ L. şi Vasile V. nu au avut nicio şansă de supravieţuire.

Potrivit IPJ Constanţa, "astăzi, în jurul orei 7.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localitățile Mihai Kogălniceanu și Cuza Vodă. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a 2 pasageri, de 32, respectiv 43.În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală".

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare. Trei familii au fost distruse de durere în urma cumplitului accident.

"DUMNEZEU SĂ TE IERTE COPILAȘUL MEU CĂ AI PLECAT PREA TÂNĂR", a scris tatăl lui Marius M., care s-ar fi aflat la volanul maşinii.

"Sa dam timpul inapoi…? … Cum? Ca as face-o… de m-ar costa si zile din viața numai sa te văd si sa te opresc din a pleca de tot de acasă.… ne-ai rupt inimile și ne-ai distrus de tot , de ce Doamne ? De ce? Nu cred .. nici nu vreau sa cred , greu… foarte greu … ce ai lăsat in urma lacrimi și un dor imens care nu se va sfârșit niciodată … să trăim toți din amintiri acum pentru o decizie ce te-a costat viața bunătate de om ce ai fost… vei rămâne veșnic in inimile noastre , Dumnezeu sa te odihneasca in pace AL NOSTRU OM MINUNAT CE AI FOST ȘI AȘA VEI RĂMÂNE PENTRU TOTDEAUNA", a scris o apropiată a lui Ionuţ L.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233