dobroge.tv

Live

Sute de joburi disponibile, în Constanţa

Sute de joburi disponibile, în Constanţa
08 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

534 de posturi sunt disponibile, în această perioadă, în judeţul Constanţa. In total 136 de angajatori caută forţă de muncă. Ofertele sunt disponibile pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă iar cei intersaţi pot afla direct care sunt cerinţele şi până când pot să depună cv-ul.

Ofertele vizează o gamă largă de meserii. Se caută ingineri, instalatori, şoferi dar şi asistent manager sau asistenţi medicali. Multe dintre posturi au termene limită iar dosarele pot fi depuse până la finele lunii.

Angajatorii care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, şomeri de lungă durată primesc lunar, de la data încheierii convenţiei, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din aceste categorie, o sumă în cuantum de 2.250 lei, cu obligaţia menţinerii raporturilor de muncă sau de serviciu cel puţin 18 luni de la data încadrării în muncă. Tot atât primesc şi cei care angajează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ sau persoane cu handicap. ANOFM oferă subvenţii şi celor care angajează şomeri trecuţi de vârsta de 45 de ani sau susţinători ai familiilor monoparentale.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233