dobroge.tv

Live

VIDEOCLIPUL ZILEI. Modul inedit în care o polițistă dirijează traficul: „Parcă este antrenor de fotbal. Dă din mână aiurea, că jucătorii fac tot ce vor ei”. VIDEO

VIDEOCLIPUL ZILEI. Modul inedit în care o polițistă dirijează traficul: „Parcă este antrenor de fotbal. Dă din mână aiurea, că jucătorii fac tot ce vor ei”. VIDEO
07 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O tânără polițistă a ajuns virală după ce, pe rețelele de socializare, au apărut imagini cu modul în care dirijează circulația pe Calea Călărașilor din Brăila, în ziua de Bobotează. Ofițerul de poliție a fost filmat de un participant la trafic, intrigat de modul cum omul legii mai mult încurcă decât descurcă traficul.

Potrivit debraila.ro, tânăra polițistă este subinspector la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean. Aceasta are un stil aparte de a dirija circulația, ceea ce i-a făcut pe cei din trafic să afirme că mai mult încurca decât să rezolve problemele din circulație de la acea oră.

„Zici că eram la concurs de pantomimă în intersecție!”, au comentat ziariști de la debraila.ro.

Imaginile s-au viralizat rapid, clipul video având, la momentul publicării acestei știri, peste 4.800 de reacții, 1.600 de comentarii și mii de distribuiri. Mai mult decât atât, acesta a fost văzut de peste 426.000 de persoane.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Majoritatea dintre ei au făcut haz de necaz.

„Și dacă dirija corect, oricum nu conta. La Brăila jumătate dintre șoferi probabil nu au carnet, iar cealaltă jumătate îl au suspendat”

„De frumoasă e frumoasă. De isteață e frumoasă”

„Când stai în birou cu fundul pe scaunapoi te scoate seful pe traseu, cam dai cu bâta-n baltă”

„E bună gagica, greu a gasit-o,un câștig pentru Poliția Brăila”

„Parcă este antrenor de fotbal la marginea tușei, dă din mână ca prostul, că jucătorii fac tot ce vor ei”

„Zici că e albitru la un meci de fotbal”

„Atâta timp cât nu au fost tamponări rezultate în urma dirijarii circulației, putem spune ca s-a descurcat exemplar!”

De asemenea, au fost și persoane care i-au luat apărarea tinerei, pe motiv că este la început de drum.

„‹‹Felicitări celor care fac mișto›› de un copil la început de drum și carieră într-o meserie deloc ușoară. Dar așa suntem noi românii primii în a face mișto și a râde de greșeala altuia în loc să o corecteze. Ne trebuie generații sa ne schimbam mentalitatea unii dintre noi”

„Primii care au avut grijă să râdă au fost însuși colegii care o însoțeau. Nu cred că celor care stau cu mâna în buzunar și o priveau (se vad în filmare și astfel de colegi) nu ar fi putut să o ajute/învețe, că se vede că e la început. Au vrut să o facă de râs dar mai întâi s-au făcut pe ei. Misoginism și colegialitate ... lipsă”

„Nu prea este de ras, nu e vina ei asta este sistemul si pregatirea lor, a politistilor. Parerea mea este ca diferenta dintre un politist bun si unul rau nu sta numai in pregatirea lui ci si placerea cu care isi face munca. Cand iti place ce faci iti dai tot interesul sa faci cat mai bine ce ai invatat cand o faci pt bani doar te prezinti la munca”

„Toți am fost cândva începători, toți am fost plini de emoții la început de carieră, e foarte ‹‹bine›› că ne credem așa perfecți și avem impresia că suntem în măsură să-i arătăm pe alții cu degetul”

„Și pe ceilalți nu-i vedeți, chiar în spatele ei este unu cu mâinile în buzunar, sau ceilalți 3 care par mai maturi și nu prea reușesc mare brânză într-o singură intersecție. Vinovată nu este ea, sunt cei care au pus-o acolo, poate nu are experiență, poate nu era momentul să fie acolo azi...”

„Ar trebui încurajată și susținută. E de admirat ca este acolo și încearcă sa-si facă treaba cât de bine știe ea, cine nu muncește nu greșește. Mulți dintre voi nu ati sta 30 sec în mijlocul unei intersecții însă judecați. Singurul lucru pe care aș fi preferat sa il facă, este să-și fii prins părul. În rest, experienta vine muncind”

Însă, au fost și persoane deranjate de modul în care polițista dirijează circulația, pe motiv că traficul a fost mai mult încurcat. Ei reclamă modul în care se fac angajări în Poliția Română.

„E ofițer, nu un simplu agent de la locală ! E inadmisibil da te prezinți asa, după atâția ani de studiu. Nu are cunoștințe de baza, nu e vb de mișto. E doar incompetenta și scoatem din școală niște nulități, asta e realitatea”

„Dirijarea circulației se face standardizat cu reguli și gesturi clare. Ori a lipsit de la ore... Ori era subinspector....”

„Pile, mită și cunoștințe”

„Trebuie desființată poliția locală....Nu este bună la nimic....!!! Bani publici aruncați pe apa sâmbetei....”


Sursă foto/video: Facebook debraila.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233