dobroge.tv

Live

Se răcește vremea în Dobrogea, în acest weekend. Meteorologii anunță ploi slabe și ceață

06 ianuarie 2023
Publicitate

Din acest weekend vremea se va răci în toată Dobrogea. După mai multe săptămâni cu temperaturi de primăvara, meteorologii anunță că maximele termice vor începe să scadă ușor și se vor încadra între 2 și 7 grade Celsius. De asemenea, ei au precizat că izolat vor fi perioade de averse trecătoare și condiții de ceață.

Sâmbătă vremea va deveni în general închisă, iar temperaturile vor începe să scadă față de intervalele anterioare. Cerul va fi mai mult noros și pe arii restrânse va ploua slab și va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 7 grade, iar minimele între 1 și 6 grade, nu foarte scăzute, având în vedere că cerul va fi înnorat.

Pentru duminică vremea se menține în general închisă, cu cerul mai mult noros. Temperaturi maxime între 6 și 10 grade, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi între 2 și 4 grade. Tot așa, nu vor fi temperaturi foarte scăzute noaptea, din cauza faptului că cerul este înnorat”, a declarat Maria Mirciu, meteorolog Centrul Meteorologic Dobrogea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233