dobroge.tv

Live

Soția deputatului Dumitru Focșa explică de ce nu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului: „Am considerat că nu este necesar...”

Soția deputatului Dumitru Focșa explică de ce nu a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului: „Am considerat că nu este necesar...”
06 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Soția lui Dumitru Focșa, deputatul AUR de Constanța, a oferit declarații pentru postul de televiziune Antena 3, după ce a fost agresată. Femeia spune că a părăsit domiciliul alături de copil și intenționează să divorțeze.

Mai mult, aceasta a explicat de ce nu a cerut ordin de restricție împotriva soțului său violent.

Am considerat că nu este necesar atâta timp cât eu plec, părăsesc domiciliul conjugal și mă mut la casa mamei mele, la Brăila, și aici îmi voi continua viața de acum înainte. Deci am considerat că nu am nevoie de acest ordin de protecție”, a explicat femeia.

Totodată, ea a mărturisit faptul că dorește să divorțeze de Dumitru Focșa.

Sigur da. Este prima dată când a fost ceva mai grav, dar incidente și conflicte în familie au mai fost de-a lungu celor 13 ani de când suntem împreună. Nu a fost ceva peste care să nu putem să trecem, dar acum a fost ceva mai grav. Un om este violent din fire și să-l determine orice conflict. În cazul nostru poate a fost un cumul de mai mulți factori cu un consum de alcool, stres, nu știu.

El are o fire mai impulsivă, dar acum, de data asta, s-a întâmplat într-un context în care s-au acumulat mai mulți factori. A cedat nervos. Sigur că eu consider că nu trebuie să se ajungă niciodată la așa ceva. De aceea am făcut toate demersurile legale, de aceea voi demara și procedura de divorț. Am părăsit domiciliul. Copilul este cu mine, se va urma și în privința copilului tot procedura legală, autoritățile își vor face datoria. Și în acest caz am fost ajutată, a fost consiliată, deci urmează să fiu în continuare consiliată.

(…) În ultimii doi ani au fost mereu nemulțumiri legate de lipsa timpului petrecut împreună, de lipsa implicării în problemele de familie, de diverse. Sunt probleme personale, nu vreau se le discut public”, a declarat soția deputatului AUR, Dumitru Focșa, potrivit Antena 3.

Reamintim că joi, 5 ianuarie, în jurul orei 2:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina -- detalii aici: JUDEȚUL CONSTANȚA. Deputatul AUR Dumitru Focșa și-a bătut soția de față cu fiica minoră: femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu


Sursă foto: Facebook Dumitru Viorel Focșa

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233