dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Polițistul local care a ridicat mașina femeii cu dizabilități din parcarea unui centru comercial, cercetat pentru abuz în serviciu

04 ianuarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Situație revoltătoare seara trecută în parcarea centrului comercual Tom din Constanța. Poliția Locală a ridicat mașina unei femei aflate în scaun cu rotile, pe motiv că pentru că nu avea legitimația de handicap în loc vizibil.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Scandal în parcarea unui hipermarket. Poliția Locală a ridicat mașina unei femei în scaun cu rotile pentru că nu avea legitimația de handicap în loc vizibil: „Vă bateți joc de mine?!”. VIDEO

Femeia a depus plângere la Secția 2 de Poliție a municipiului Constanța. Cazul a intrat în atenția IPJ Constanța, iar pe numele poliţistului local s-a deschis dosar penal pentru abuz în serviciu.

„La data de 4 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au fost sesizați, de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie, în jurul orei 19.00, i-a fost ridicat, fără motiv, autoturismul parcat pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități din incinta unui complex comercial din municipiul Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Sursă foto: captură video

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233