dobroge.tv

Live

''Am emoţii şi ştiu că acasă o să fie cel mai bine''. Alexia, fata căreia i-au fost replantate ambele braţe, a fost externată astăzi, din spital

''Am emoţii şi ştiu că acasă o să fie cel mai bine''. Alexia, fata căreia i-au fost replantate ambele braţe, a fost externată astăzi, din spital
31 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Adolescenta căreia i-au fost replantate braţele, în urma accidentului de la Paşcani, a fost externată în cursul zilei de sâmbătă de la spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

Ea a fost operată de şapte ori la spitalul din Iaşi, iar medicii spun că au realizat singura replantare a ambelor braţe raportată vreodată la nivelul Europei şi a doua din lume.

„La braţ cu Alexia în Noul An! Dragi prieteni, vă mulţumim tuturor pentru susţinerea extraordinară pe care ne-aţi oferit-o în ultimele două săptămâni, pentru gândurile voastre şi mesajele de încurajare şi apreciere! Suntem cu toţii fericiţi că azi Alexia, fetiţa căreia i-au fost replantate braţele a putut pleca acasă fericită la familia ei. După un număr de şapte intervenţii chirurgicale, cumulând mai bine de 50 de ore, echipa noastră a realizat singura replantare bilaterală de braţe raportată la nivelul Europei vreodată, şi a doua din lume”, a scris pe Facebook medicul Sidonia Susanu, medic primar de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă şi coordonatorul secţiei de chirurgie plastică de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

„Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum şi sunt sigură că şi în continuare o să fie totul bine şi o să-mi revin cât mai repede şi cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi şi abia aştept să-mi văd prietenii. Am emoţii şi ştiu că acasă o să fie cel mai bine. Ce-a trecut a fost, dar acum trebuie să văd ce va fi şi trebuie să am o gândire pozitivă ca să pot să trec peste astea cu bine”, a afirmat, sâmbătă, Alexia, potrivit Digi 24.

Pe 17 decembrie, noaptea, un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri erau adolescenţi. Printre adolescenţii răniţi s-a aflat şi Alexia, care şi-a pierdut în accident ambele braţe.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233