dobroge.tv

Live

Agenția Națională Antidrog, la ceas aniversar

27 decembrie 2022
Publicitate

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog din Constanța a ajuns la ceas aniversar. Cu această ocazie, aceștia au organizat un eveniment pentru a sărbători cei 20 de ani. Prezenți au fost și reprezentanții autorităților locale, ai instituțiilor partenere, precum și foști și actuali membrii ai Agenției Naționale Antidrog. La final, toți cei prezenți au primit diplome de merit în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat de-a lungul acestui an.

„Activitatea Antidrog din Constanța a început în anii `90. În vremea respectivă coordona în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, Centrul de Prevenire a Criminalității. Dar s-a născut, a luat ființă pe 26 iunie 2003. Centrul Județean de Prevenire și Consiliere Antidrog s-a înființat oficial pe 15 aprilie 2005. Prin ordin al prefectului, la nivelul județului Constanța s-a înființat Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog care era reprezentat de șase instituții”, a declarat Sorin Petrescu, fostul șef Antidrog Constanța.

„În acești 20 de ani, lupta antidrog nu a însemnat doar o încadrare în niște termeni penali, ci și o consiliere psihologică. Anul 2023 vine cu noi provocări și provocarea pe care eu aș lansa-o tuturor ar fi dezvoltarea infrastructurii astfel încât această luptă antidrog, pusă în termeni de consiliere psihologică, să poată trece la palierul următor, palier în care ajutorul pe care în puteți oferi în urma voastră ca și profesioniști să fie mult mai eficient”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233