dobroge.tv

Live

Investiții importante la CERONAV. Cupșa: „În acest an am început cel mai ambițios proiect de investiții, care include campusul universitar”

22 decembrie 2022
Publicitate

An important al Centrului pentru pregătirea personalului naval. 2022 a fost un an al investițiilor. Printre alte proiecte, au fost începute și lucrările pentru unul dintre cele mai moderne campusuri din lume, la Constanța. Acesta ar urma să fie gata în noiembrie 2024, iar costul se ridică la aproape 10 milioane de euro, bani din fonduri proprii.

Anul 2022 a fost, din punct de vedere al dezvoltării, cel mai important an de până acum. În acest an am început cel mai ambițios proiect de investiții. Este un proiect de investiții care se ridică la 100 de milioane. Proiect de investiții care include campusul universitar pe care, așa cum l-ați văzut la intrare, a cărui construcție a început deja. Un poligon de fire fighting nou, modern, care va permite pregătirea profesională nu doar a marinarilor ci și a întregului personal responsabil de stingerea incendiilor, inclusiv a personalului de la uscat.

Am finalizat flota de ambarcațiuni, investiția în flota de ambarcațiuni. Urmează pe parcursul anului viitor să finalizăm șți portul de pregătire pentru ambarcațiuni. Am încheiat tot ceea ce înseamnă parte de audit pentru lansarea cursurilor și am lansat cursurile pentru dynamic position și pentru centrale eoliene. Practic, în momentul de față am ajuns la cea mai importantă ofertă de training la nivel european cu peste 300 de tipuri de cursuri. Nu numai în domeniul naval, dar și în domeniile conexe”, a declarat Ovidiu Cupșa, director Centru pentru pregătirea personalului naval.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233