dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Şase copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni, unul a murit pe patul de spital. Şoferul, de 19 ani, era beat şi fără permis - VIDEO

NAŢIONAL. Şase copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni, unul a murit pe patul de spital. Şoferul, de 19 ani, era beat şi fără permis - VIDEO
22 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.

”Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara.

În această dimineaţă, Poliţia din Hunedoara a anunţat că un copil dintre cei şase a murit. Copilul avea 11 ani şi era internat la spitalul din Petrosani, la ATI. Încadrarea juridică, în cazul şoferului vinovat se schimbă în ucidere din culpă.

Copiii au între 11 și 14 ani. 

Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, a declarat, pentru news.ro, că cei doi copii internaţi la această unitate medicală au 13 şi 14 ani şi au fracturi la picioare şi leziuni la nivelul capului.

”Ca urmare a acestei tragedii su sosit la noi doi copii, de 13 şi 14 ani, amândoi cu leziuni la nivelul membrelor inferioare, unul dintre ei cu fractură de tibie şi celălalt cu fractură de tibie şi o fractură deasupra celuilalt genunchi. Amândoi au leziune de craniu, adică capul spart. Sunt în afară de orice pericol vital în acest moment, trecuţi în terapie intensivă, pentru a se asista ortopedico-chirurgical leziunile provocate. La unul dintre ei fractura este deschisă, deci va trebui recuperare”, a declarat Mihai Gafencu.

 Medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara au anunţat că un al treilea copil implicat în acelaşi accident este internat în Secţia ATI, în stare gravă, intubat.

Ce spun polițiștii

Miercuri, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier. Acesta va fi condus la sediul Poliției, pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Trei dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursă foto: glasulhd.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233