dobroge.tv

Live

Accidentul în care au murit doi tineri a fost filmat. Totul s-a petrecut din cauza vitezei, Sonja era fiică de preot - zeci de mesaje de încurajare pentru părinţii distruşi de durere. ''Doamne, era perfectă!''

20 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns în stare foarte gravă la spital în urma unui accient cumplit ce a avut loc pe o şosea din Sibiu, noaptea trecută. Din cauza vitezei, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent într-un TIR parcat pe marginea drumului. Impactul a fost unul nimicitor.

Accidentul s-a produs la miezul nopţii pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu, iar zona a fost împânzită imediat de echipaje de prim-ajutor. Tinerii au fost scoşi cu greu din mormanul de fiare în care s-a transformat maşina.Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un tânăr de 22 de ani, şi o fată de 19 ani, aflată pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic.

Accidentul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere. Potrivit acestora, șoferul circula cu viteză. El s-a izbit de TIR-ul parcat drum din cauză că a pierdut controlul volanului. Se pare că şoferul ar fi vrut să testeze puterea motorului, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul sub remorca unui autotren parcat pe marginea drumului. Se pare că mașina nu era a lui, ci a pasagerului din dreapta, care a și decedat. Conducătorului auto i-au fost recoltate și probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit oradesibiu.ro.

Sonja U. se afla într-un autoturism alături de trei prieteni, cu toții băieți, și se plimbau prin oraș. În zona Dedeman, pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu de la marginea Sibiului, în jurul orei 23, s-a produs tragedia. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un TIR parcat pe prima bandă a sensului de mers. Impactul a fost fatal atât pentru tânăra din Sibiu, care ocupa locul din dreapta-spate al mașinii, cât și pentru pasagerul din fața ei. 

Sonja era fiică de preot, iar mama ei este cadru didactic la o școală din municipiul Sibiu. Tatăl ei a publicat, marți dimineață, pe Facebook, o fotografie cu tânăra. Oamenii care au cunoscut-o au transmis mesaje înduioșătoare, mai scrie sursa citată.

„Sincere condoleanțe, dragă Ramona, dragă Klaus! Chiar dacă nu înțelegem căile lui Dumnezeu, El este cu tine și îți dă putere să faci față și să duci pierderea fiicei tale dragi în aceste ore și zile triste”, a scris Helga. „Mi-a înghețat inima! Nu am cuvinte. Nici nu creadă că există! Multă putere, Klaus și Ramona”, a scris Anamaria. „Suntem zguduiți… Vă doresc multă putere. Este tragic”, a scris Carmen. „Nu am cuvinte. Dumnezeu să o aibă în grija! Sonja va avea mereu locul ei în sufletul meu”, a scris Andrei. „Doamne, era perfectă! Acum este în rai”, a scris Paula.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233