dobroge.tv

Live

Încă doi tineri au sfârşit într-un morman de fiare, din cauza vitezei. O fată de 19 ani şi un băiat de 22 de ani au pierit într-un accident cumplit: ''Nu pot să sun familia să le spun''

20 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns în stare foarte gravă la spital în urma unui accient cumplit ce a avut loc pe o şosea din Sibiu, noaptea trecută. Din cauza vitezei, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent într-un TIR parcat pe marginea drumului. Impactul a fost unul nimicitor.

Citeşte şi: Accidentul în care au murit doi tineri a fost filmat. Totul s-a petrecut din cauza vitezei, Sonja era fiică de preot - zeci de mesaje de încurajare pentru părinţii distruşi de durere. ''Doamne, era perfectă!''

Accidentul s-a produs la miezul nopţii pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu, iar zona a fost împânzită imediat de echipaje de prim-ajutor. Tinerii au fost scoşi cu greu din mormanul de fiare în care s-a transformat maşina.Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un tânăr de 22 de ani, şi o fată de 19 ani, aflată pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic.

"Nu ştiu, nici nu ştiu, nu pot să sun familia să le spun. Mi se rupe inima, nu ştiu ce să fac!", a spus un martor, pentru observatornews.ro.

Şoferul şi un alt pasager au fost transportaţi în stare gravă la spital.

„Echipajele SAJ Sibiu au asistat medical victimele gravului accident rutier și au transportat la UPU Sibiu după cum urmează: fată de 19 ani, transportată în curs de resuscitare la UPU – declarată decedată, bărbat de 22 ani, declarat decedat, un bărbat, aproximativ 22 ani, intubat, comă, cu prognostic rezervat și un bărbat de 20 ani, sub observație, investigat la computer tomograf, se așteaptă date”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

"Au depăşit o maşină pe partea dreaptă, au ieşit cu maşina să se asigure, au tras de volan stânga. Şi atunci maşina a început să facă de pe o roată pe alta şi s-au oprit în TIR", a povestit un martor, pentru sursa citată.

Înainte însă, autoturismul ar fi lovit un semn de circulaţie de pe scuarul care separa benzile de mers, iar, de acolo, ar fi ricoşat în remorca TIR-ului, impactul fiind extrem de violent.

Cei patru tineri erau din Braşov, doi dintre ei fiind studenţi în Sibiu, unul la Drept şi unul la Litere.

Sursă foto: oradesibiu.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233