dobroge.tv

Live

Ateliere auto neautorizate, în vizorul RAR: „Dacă alegeți să vă reparați mașina pe principiul ‹‹ieftin și rapid›› în unități improvizate, rețineți că nu aveți cum să verificați calitatea acestor reparații

19 decembrie 2022
Publicitate

Atunci când se strică mașina sau trebuie să ne schimbăm anvelopele, mereu mergem la service. Însă, pentru a fi siguri că reparația este făcută corect, trebuie să alegem un atelier autorizat. În caz contrar, este posibil să plecăm casă tot cu autoturismul stricat și cu bani luați. Peste 650 de acțiuni de control au făcut inspectorii Departamentului de Supraveghere a Pieței. 143 de amenzi au aplicat aceștia, iar în unele cazuri service-urile au fost închise. Sancțiunile au depășit 820.000 de lei.

Dacă alegeți să vă reparați mașina pe principiul ‹‹ieftin și rapid››, la recomandarea prietenilor, în unități improvizate, rețineți că nu aveți cum să verificați calitatea acestor reparații. Trebuie să înțelegeți să intervențiile pe sistemele de securitate pasive și securitate activă a vehiculului sunt extrem extrem de importante. Șansele de a vă putea rezolva pe cale amiabilă eventualele conflicte sau evenimente cauzate de calitatea slabă a acestor lucrări sunt zero pentru că niciodată o unitate improvizată nu poate acorda garanția și nu poate certifica că lucrările efectuate sunt lucrări conforme”, a declarat ing. Mihai Dogarescu, șef Departament Supraveghere Piață RAR.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233