dobroge.tv

Live

Ecaterina, fetița pentru care mii de oameni s-au rugat, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fiica preotului Nicolae Dima, transportată în Germania: „Însoțiți-ne cu rugăciunea dumneavoastră”

Ecaterina, fetița pentru care mii de oameni s-au rugat, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fiica preotului Nicolae Dima, transportată în Germania: „Însoțiți-ne cu rugăciunea dumneavoastră”
19 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, pentru care mii de oameni s-au rugat, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Micuța a fost transportată la un spital din Germania.

Preotul Nicolae Dima, de la Biserica Sfântul Nicolae din București, a plecat în Germania, la o clinică din Dresda, care este specializată în neurologie pediatrică, notează Antena 3 CNN, și unde fiica lui va începe tratamentul de care are nevoie pentru a se recupera. Ecaterina a suferit o operație pe creier la jumătatea lunii noiembrie a acestui an și nu și-a revenit de atunci. Copila este în stare de inconștiență, însă dă mici semne de activitate cerebrală.

Clinica din Germania a făcut un calcul estimativ pentru tratamentul copilei și a solicitat un avans de 90.000 de euro. Costul tratamentului de recuperare poate ajunge la peste 200.000 de euro, în funcție de cum evoluează starea de sănătate a fetiței, potrivit sursei citate.

Prin intermediul unui mesaj, preotul le-a mulțumit oamenilor pentru ajutorul acordat până acum. Părintele Nicolae Dima a vorbit direct de pe aeroport, de unde fiica lui a fost transportată în Germania.

Recent, preotul Nicolae Dima a făcut apel la oameni pentru a-l ajuta cu donații pentru tratamentul fetiței sale, care este unul foarte costisitor.

LEI: RO23INGB0000999913157577

Titular cont: Nicolae Dima

EUR: RO20INGB0000999911593506

Banca: INGB CENTRALA

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Titular cont: Nicolae Dima

Povestea Ecaterinei

La începutul lunii noiembrie, Ecaterina a început să acuze dureri intense de cap. În urma primelor investigații, totul părea să fie doar o durere de cap. Medicii i-au recomandat fetei să facă un CT în cazul în care durerea persistă, așa cum s-a și întâmplat.

Părinții au ajuns cu Ecaterina la Spitalul Clinic de Copii Victor Gomoiu, unde i-a fost efectuat un CT cranian. Vestea a fost una cât se poate de proastă, și anume o tumoră localizată în trunchiul cerebral, adică în mijlocul creierului -- detalii aici: Fetița unui preot a intrat în comă, după o durere de cap inexplicabilă: Ecaterina are doar 12 ani. Părintele a rugat credincioşii, cu lacrimi în ochi, să se roage pentru ea

Ulterior, fetița a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni. Din cauza tumorii s-a produs o blocadă a căilor lichidiene, lucru ce a dus la o hidrocefalie secundară.

Creierul fiicei părintelui Nicolae Dima era plin de lichid și nu și nu se mai oxigena. În plus, excesul de fluid cefahorahidian crea o presiune mare asupra creierului.

Ecaterina a făcut apoi un stop cardio-respirator. După aproximativ 40 de minute, a urmat alt stop, iar de atunci este în comă. În acest moment respiră cu ajutorul aparatelor.

Medicii au reușit montarea drenajului, astfel că excesul de lichid cefahorahidian a putut fi evacuat. În operație, medicul i-a extras chistul din trunchiul cerebral și nu a produs alte pagube pentru fetița în vârstă de 12 ani. De atunci însă, Ecaterina nu s-a mai trezit -- detalii aici: Rugăciunile a mii de credincioși au fost ascultate. Operația Ecaterinei, fiica preotului Nicolae Dima, s-a încheiat cu bine: „Minunea aceasta este o conlucrare între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu”


Sursă foto: Facebook / captură video Facebook Radio Trinitas

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233