dobroge.tv

Live

Accident grav pe Autostrada A1. O persoană a murit, după ce un microbuz s-a răsturnat

Accident grav pe Autostrada A1. O persoană a murit, după ce un microbuz s-a răsturnat
16 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un microbuz cu 11 oameni la bord s-a răsturnat, vineri după-amiază, între Nădlac şi Arad, pe autostrada A1. A fost activat Panul roşu de intervenţie, la locul accidentului au fost trimise echipaje de descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple, ambulante SMURD şi echipaje ale Poliţiei.

Potrivit ISU Arad, în microbuz erau 9 persoane. Dintre acestea, o persoană a murit, o altă persoană este transportată la UPU, fiind preluată de elicopterul SMURD, iar celelalte 7 sunt în stare bună şi refuză transportul la spital.

"În această după-amiază, în jurul orei 15:45, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Vasile Goldiș" al județului Arad a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier (microbuz în care se aflau 11 persoane, răsturnat în afara părții carosabile) pe A1, sensul de mers Nădlac-Arad.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roșu de Intervenție începând cu ora 15:50.

La fața locului au intervenit de urgență forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad cu:

-O unitate de terapie intensivă mobilă;

-6 ambulanțe SMURD;

-2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad;

- o autospecială pentru transport personal și victime multiple;

- o autospecială de stingere cu apă și spumă;

- o autospecială pentru descarcerare;

În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD și SVSU Nădlac.

În urma accidentului au fost identificate 9 victime, dintre care 1 victimă care a suferit leziuni incompatibile cu viața, 1 victimă - cod galben care a fost transportată la spital și 7 victime - cod verde care nu au necesitat transport la spital. Nu au fost persoane încarcerate. Intervenția a fost coordonată de Inspectorul șef al ISU Arad, col Gârbău Cristian si cdt Detașament Arad lt.col Vlad Marius care au fost prezenti la locul evenimentului. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 16:47", a transmis ISU Arad.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233