dobroge.tv

Live

Trafic restricționat pe strada Zorelelor, din Constanţa

15 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Trafic restricționat pe strada Zorelelor din municipiul Constanța. RAJA desfășoară lucrările de înlocuire a unui segment dintr-o conductă. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător. Singurele care pot circula pe acea stradă sunt autobuzele, pentru restul autoturismelor circulația este interzisă. Lucrările vor avea loc până pe 23 decembrie.

Având în vedere că, în ultima perioadă, la nivelul colectorului menajer de pe strada Zorelelor, s-au înregistrat mai multe avarii, s-a luat decizia reabilitării unui tronson de la nivelul acestuia, ce are o vechime de peste 50 ani. 

Astfel până pe 23 decembrie, angajații RAJA vor înlocui un segment de aproximativ 70 m din conducta cu diametrul de 250 mm. Astfel, traficul auto de pe strada Zorelelor va fi restricționat pe zona delimitată de intersecțiile cu b-dul Mamaia și str. Unirii. În vederea realizării acestor lucrări, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. 

Având în vedere că prin zona afectată circulă mai multe linii CT Bus, pentru a nu afecta transportul în comun, autobuzele se vor putea deplasa în continuare, pe strada Zorelelor, pe un tronson marcat și delimitat cu semne rutiere corespunzătoare. 

RAJA își cere scuze cetățenilor, dar și participanților la trafic pentru disconfortul creat. Echipele RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233