dobroge.tv

Live

Scrisoare deschisă de la sindicaliştii CT BUS pentru Vergil Ciţac: ''Salariile noastre în raport cu munca prestată și cu stresul la care suntem supuși sunt mici''

14 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Munca din ce în ce mai stresantă, aglomerația din traseu, lucrările interminabile care le îngreunează activitatea. Acestea sunt doar o parte dintre nemulțumirile șoferilor de pe autobuze. Încă de săptămâna trecută oamenii și-au expus problemele, însă până astăzi nu s-a rezolvat nimic. Așa că sindicaliștii au trecut la următorul pas. I-au trimis o scrisoare deschisă primarului, Vergil Chițac.

"Este o scrisoare prin care atenționăm edilul oraşului și consilierii locali asupra problemelor pe care le întâmpinăm noi, angajații CT BUS. Principalele probleme sunt: munca din ce în ce mai stresantă, aglomerația din traseu, lucrările interminabile, ne-au îngreunat activitatea, ne mai având pauze între curse, pauzele au rămas doar pe hârtie dimineața și seara. La orele de vârf mai rar pauze, pauză de masa n-am avut niciodată. Salariile noastre în raport cu munca prestată și cu stresul la care suntem supuși sunt mici, chiar foarte mici și facem multe ore suplimentare, într-adevăr ne ridică, dar nu mai vrem să lucrăm atâtea ore suplimentare, până la urmă avem și viață privată. Nu suntem consultați la nimic din ce se întâmplă în societatea asta, nu știm nimic. Am contactat și conducerea, dar nimic. Ce aflăm din presă și ce aflăm din bârfe", a declarat Bogdan GHEORGHE, președintele Sindicatului Profesional al transportatorilor și al Activităților conexe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile