dobroge.tv

Live

Parcarea supraetajată care ar urma să fie construită lângă Casa de Cultură, mărul discordiei dintre municipalitate și constănțeni. ''Noi o să mergem cu proiectul înainte''

13 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Parcarea supraetajată este mai nou mărul discordiei dintre municipalitate și constănțeni. Aceasta ar urma să fie construită la Casa de Cultură. Însă, cei care locuiesc aici nu vor ca parcarea să fie amenajată în zona propusă de autoritățile locale. Oamenii nu vor ca ea să fie realizată în apropierea locuințelor sale. De cealaltă parte, reprezentanții municipalității susțin că vor merge mai departe cu proiectul.

"Primul proiect pe care l-am demarat pentru a complini lipsa locurilor de parcare, am identificat 4.500 mp pe lângă Casa de Cultură și am zis că facem acolo o parcare supraetajată. A durat infinit până am scăpat de o notificare pe legea 10, până s-au cadastrat cele două suprafețe, nu erau inventariate, ne-am apucat să lucrăm la proiect, pe parcurs am constatat că nu avem PUZ, ne-am apucat și de PUZ, între timp, cetățenii din zonă care se plâng de lipsa locurilor de parcare și doresc înmulțirea numărului parcărilor, nu doresc ca parcarea supraetajată să fie executată în respectiva locație. Noi o să mergem cu proiectul înainte, o să respectăm cu siguranță legea din toate perspectivele. Deci, cetățenii își doresc locuri de parcare, dar pe de altă parte nu acceptă o parcare supraetajată care ar respecta toate condițiile legale, pe de altă parte nu-și doresc ca o astfel de parcare să funcționeze în zona în care domniile lor domiciliază", a declarat Felicia OVANESIAN, city managerul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233