dobroge.tv

Live

Tineri constănţeni reţinuţi la Alba Iulia după ce au furat trabucuri dintr-o benzinărie

24 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Patru tineri din Constanţa au fost ridicaţi miercuri seara de poliţişti şi jandarmi, şi duşi la audieri după ce au furat câteva cutii de trabucuri din staţia de carburanţi OMV.

Pe baza informaţiilor primite, în aproximativ 30 de minute poliţiştii au descoperit maşina cu care tinerii s-au deplasat la benzinărie. La audieri s-a stabilit că doar doi dintre cei patru tineri au participat la furt. 

”Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Mangalia, judeţul Constanţa, ar fi sustras 8 pachete cu trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, de pe rafturile magazinului staţiei de carburanţi, în timp ce complicele său, un bărbat de 30 de ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Constanţa, s-a interpus vizual între el şi angajaţii staţiei. O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pentru furt respectiv complicitate la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 septembrie, să fie prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale”, a precizat IPJ Alba.

Sursă foto/video: ziarulunirea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233