dobroge.tv

Live

S-a modificat programul de vizită la Spitalul Judeţean Constanţa. Accesul vizitatorilor, permis în toate secţiile

12 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Spitalul Judeţean Constanţa a anunţat un nou program de vizită, valabil din această săptămână. Potrivit acestuia, vizitele vor fi posibile în două reprize pe zi, atât dimineaţa cât şi după amiaza.

Astfel, pentru respectarea ORDINUL Nr. 3670/2022 din 6 decembrie 2022 privind stabilirea programului de vizite în unităţile sanitare publice, conducerea SCJU Constanţa a stabilit ca accesul vizitatorilor să fie permis după cum urmează:

  • LUNI–VINERI 11:00 - 13:00 şi 15:00 – 17:00
  • SÂMBĂTĂ- DUMINICĂ 11:00 - 17:00

Singura excepţie o reprezintă secţia de Terapie Intensivă. Vizitarea pacientilor in sectiile/compartimentele de ATI este permisa zilnic, între orele 13.00-15.00, cu respectarea urmatoarelor conditii de acces:

-durata vizitei este de maximum 10 minute, cu posibilitatea de prelungire, cu acordul medicului ATI;
-contactul fizic cu pacientul este permis numai cu acordul și sub supravegherea asistentei medicale sau medicului ATI și trebuie să fie scurt și după o prealabilă dezinfectie suplimentară a mâinilor vizitatorului;

Conducerea instituţiei mai specifică şi faptul că în sectiile/compartimentele ATI, accesul vizitatorilor într un salon în cursul intervalelor orare zilnice aprobate poate fi suspendat pe durata efectuării oricăror manevre, tehnici sau tratamente care necesită prezența unui medic ATI și a cel puțin unei asistente ATI.

In continuare, este obligatoriu echipamentul de protectie pe care Spitalul il pune la dispozitia vizitatorilor iar persoanele care prezinta semne de infectii acute, respectiv viroze, sunt rugate sa nu vina la vizita. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233