dobroge.tv

Live

Ziua şi avaria, la Constanţa. De ieri seară, mai multe străzi au rămas fără apă - o porţiune de pe strada Mircea cel Bătrân a fost inundată, alte zone din municipiu nu au căldură!

12 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O avarie majoră a lăsat ieri mai multe străzi fără apă. Avaria a survenit pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța.

Ajunşi la faţa locului, echipajele de intervenţie au realizat că lucrările de remediere a avariei necesită mai mult timp decât cel anunțat inițial, asfel că nici la această oră, avaria nu a fost remediată.

Astăzi, reprezentanţii RAJA au transmis că "echipele de intervenție deplasate la fața locului pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân, au constatat în momentul decopertării zonei, necesitatea înlocuirii unui tronson de aprox. 7 m pe conducta avariată. Având în vedere acest aspect, estimăm că în jurul orei 12.00 se va finaliza această intervenție și implicit se va relua furnizarea apei potabile"

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Mamaia – str. Eroilor – Mihai Eminescu – Smârdan – Mircea cel Bătrân – Decebal, precum și cei arondați punctului termic 18.

 

Fără apă caldă şi căldură în mai multe zone

Termoficare Constanţa a anunţat că, din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată la intersectia strada Dunării/ strada Frigului, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zona Far.

"Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei.Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792", a transmis Termoficare Constanţa.

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 12.12.2022, ora 06:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice: PT 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 40, 41, 63, 66, 67, 69, 70, 143, 144, 181, 182.

Zonele afectate de această oprire sunt urmatoarele: Gara, Centru si Peninsula.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 18 ore. Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice. Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233