dobroge.tv

Live

MANGALIA. Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Florin, mort la scurt timp după efectuarea unor salturi cu parașuta. Doi copii nu-şi vor mai vedea niciodată tatăl

MANGALIA. Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Florin, mort la scurt timp după efectuarea unor salturi cu parașuta. Doi copii nu-şi vor mai vedea niciodată  tatăl
09 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de persoane l-au condus astăzi, pe ultimul drum, pe Florin Ștreangă, militarul din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, care și-a pierdut viața luni, pe Aeroportul Ghimbav din Brașov, după executarea unor salturi cu parașuta. 

Florin a suferit un atac de cord după efectuarea unor salturi cu parașuta, pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

Florin Ștreangă, parașutist al Forțelor pentru Operații Speciale, încadrat la MapN din anul 1993, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul militar din Mangalia. Militarul era căsătorit şi avea doi copii.

„Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale.

Militarul se afla pe Aeroportul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

MM II Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.

Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile.

Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia. Funerariile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia.

Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, au scris colegii săi de la Forțele pentru Operații Speciale Române.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233