dobroge.tv

Live

Arhiepiscopia Tomisului, după ce IPS Teodosie a apărut în clipul de prezentare a unui local de parastase: A binecuvântat acest spaţiu

24 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

După ce IPS Teodosie a apărut în clipul de prezentare a unui local de parastase, Arhiepiscopia Tomisului a trimis un comunicat în care a anunţat că acesta a binecuvântat spaţiul, care a fost pus gratuit la dispoziţia Bisericii, şi că nu poate fi vorba despre o reclamă comercială. 

”Aşa cum şi IPS Teodosie spune în videoclipul respectiv, este vorba de un spaţiu CONSACRAT EXCLUSIV slujirii parastaselor pe care credincioşii le solicită Bisericii. Acest spaţiu a fost pus gratuit la dispoziţia Bisericii, de către domnul Bogdan Dumitru, un apropiat al Bisericii şi teolog, ca fiind o anexă de tip trapeză a parohiei „Sf. Mc Haralambie“ din apropiere. IPS Teodosie a binecuvântat acest spaţiu ca intrând în folosinţa parohiei respective, aşa cum unele parohii au centre sociale care au şi spaţii pentru parastase. Prin urmare nu poate fi vorba de un contract comercial de folosinţă sau de închiriere al spaţiului respectiv, nici de o reclamă comercială la un spaţiu al Bisericii”, precizează joi Arhiepiscopia Tomisului, referitor la ”apariţia IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, într-o presupusă reclamă”.

În privinţa „clienţilor” şi „preţurilor” la care Bogdan Dumitru se referă, este vorba doar de serviciul de tip catering care, aşa cum se şi aude, este oferit suplimentar, LA CERERE, celor ce folosesc spaţiul respectiv, adaugă arhiepiscopia, concluzia fiind că ”IPS Teodosie nu are cum să facă reclamă comercială unui spaţiu al Bisericii”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233