dobroge.tv

Live

„Păcat că se duc așa mulți tineri”. Durere fără margini în familia unui tânăr baschetbalist. Luca s-a stins din viață la doar 21 de ani

„Păcat că se duc așa mulți tineri”. Durere fără margini în familia unui tânăr baschetbalist. Luca s-a stins din viață la doar 21 de ani
07 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O noua veste tristă zguduie familia baschetului românesc: tânărul Luca Petcu, de numai 21 de ani, s-a stins ieri din viață. Federația Romănă de Baschet a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

DRUM LIN, LUCA! O noua veste tristă zguduie familia baschetului românesc: tânărul Luca Petcu, de numai 21 de ani, s-a stins din viață la câteva săptămâni după ce primise un diagnostic crunt.

Reprezentant al generației 2001, Luca a evoluat la cluburile Dan Dacian București, Steaua, Agronomia, iar în sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al echipei NN Ulisse (Liga 1).

Federația Română de Baschet adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate”, transmite Federația Română de Baschet.

Potrivit unei alte postări, băiatul ar fi murit în urma unui stop cardiorespirator: „Încă o veste cutremurătoare lovește baschetul românesc. Născut în 2001, fost jucător la Dan Dacian, Steaua București, Agronomia și NN Ulisse, Luca Petcu ne-a părăsit în urmă cu câteva zile. Se pare că motivul decesului îl reprezintă un stop cardiorespirator”, se arată pe pagina United Hoops.

Mare de lacrimi după moartea lui Luca

„Dumnezeu să-l odihnească în pace .. Păcat că se duc așa tineri. Condoleanțe familiei și putere să treacă peste această grea încercare!”

„Doamne, copil drag, ne-am întâlnit de atâtea ori pe teren....ne-ai fost adversar dar și coleg de generație cu sportivii mei. Nu m-am gândit niciodată că vreunul din voi poate pleca atât de devreme. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii! Vei rămâne în amintirea noastră”

„Sincere Condoleanțe!! a fost un copil deosebit, un exemplu de dăruire, inteligență și seriozitate, Campion Național la U16 și U18 cu Steaua CSM Eximbank. Cuvintele sunt de prisos în astfel de cazuri, putere multa familie și Dumnezeu să-l odihnească !!”

„Lumină lină, Rai bun, Luca drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Putere părinților tăi, familiei îndurerate cumplit. Condoleanțe tuturor celor care îl poartă în inimă… Rugăciune pentru sufletul lui și pentru durerea celor dragi”

„Îngrozitor, nu pot să cred! De ce Doamne? Condoleanțe familiei îndurerate. Drum lin spre stele copil scump!”


Sursă foto: Facebook Federatia Romana de Baschet

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233