dobroge.tv

Live

Cornel Cojocaru: „Din garnizoana Constanța vreau să transmit tuturor militarilor și tuturor românilor un sincer La mulți ani!”

01 decembrie 2022
Publicitate

Prezenți la paradă au fost și militari în rezervă, dar și cei care au purtat cu mândrie tricolorul în misiunile din afara țării pe care le-au avut de-a lungul timpului. De asemenea, la paradă au defilat și militari de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu. Comandantul Flotei și directorul Muzeului Național „Regele Ferdinand I” le-au transmis și ei românilor un mesaj de Ziua Națională.

Totul a decurs conform planului, conform pregătirilor. Am văzut defilarea trupelor, am văzut defilarea tehnicii, tehnică militară aparținând Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații și alte instituții din sistemul național de apărare și ordine publică. Așa cum v-am promit de la repetiții, astăzi, 1 decembrie, Ziua Națională a României din garnizoana Constanța vreau să transmit tuturor militarilor și tuturor românilor un sincer La mulți ani, să se bucure de această zi, o zi deosebită pentru toți românii oriunde ar fi. La mulți ani, România!”, a declarat cam. fl. Cornel Cojocaru, comandantul Flotei

Am putut să ne bucurăm de prezența și ne onorează să îi avem pe camarazii din Baza Mihail Kogălniceanu, ceea ce arată practic spiritul acestei zile, o zi în care ar trebui să ne bucurăm, dar să ne gândim că de mâine trebuie vedem acolo unde avem de lucrat fiecare. La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor!”, a declarat Costin Scurtu, muzeograf Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233