dobroge.tv

Live

ACCIDENT CUMPLIT! Un tânăr de 19 ani a murit după ce a intrat cu maşina într-o depăşire: BMW-ul în care se afla Mihai s-a rupt în două! ''Grea încercare pentru părinţi''

ACCIDENT CUMPLIT! Un tânăr de 19 ani a murit după ce a intrat cu maşina într-o depăşire: BMW-ul în care se afla Mihai s-a rupt în două! ''Grea încercare pentru părinţi''
01 decembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc, în cursul nopţii de miercuri spre joi, pe un drum judeţean dintre localităţile Orăştie şi Căstău, după ce victima a intrat cu maşina într-o depăşire, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un stâlp de pe marginea carosabilului.

"În data de 30 noiembrie 2022, ora 22:35, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, între localitățile Orăștie și Căstău, a avut loc un accident rutier cu victime. Polițiștii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un tânăr în vărstă de 19 ani, din comuna Beriu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705 A, pe direcția de mers Orăștie-Căstău, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autoturism, a pierdut controlul autoturismului, care a intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un imobil. În urma impactului, conducătorul auto, a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă, rezultând decesul acestuia", a transmis IPJ Hunedoara.

În urma impactului, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă, rezultând decesul acestuia. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Pe reţelele de socializare, zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate de către cei care l-au cunoscut pe Mihai Traian, sau "Bebe", aşa cum îl numeau prietenii.

"În acesta seara blestemata, am pierdut un prieten tânăr avea doar 19 ani în teribilul accident dintre Orăștie și Căstău. Drum lin spre ceruri drag... Dumnezeu să-l ierte", "Dumnezeu să l ierte și să-l odihnească în pace si lumină veșnică. Părinților să le dăruiască Dumnezeu mângâiere, mare încercare"; "Dumnezeu să-l odihnească pe" bebe", iar celor dragi să le dea putere! Mare încercare, mare durere!", sunt câteva dintre mesaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233