dobroge.tv

Live

Gigi Becali, cu mătăniile în mână, în pelerinaj la Peştera Sfântului Andrei: ''Domnul să ne ajute, Maica Domnului să ne ocrotească''

30 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Gigi Becali participă astăzi la pelerinajul de la peştera Sfântului Andrei, situată în apropierea localității Ion Corvin din județul Constanța.

Citeşte şi: A început cel mai mare pelerinaj din Dobrogea. Mii de credincioşi sunt aşteptaţi la Peştera Sfântului Andrei - peste 250 de jandarmi asigură măsurile de ordine

"Am venit azi la peştera Sfântului Andrei. Nu aveam de gând, dar aseară am văzut la televizor un călugăr bătrân la peşteră şi mi-am închipuit cum acum 2000 de ani Sfântul Apostol Andrei a fost pe meleagurile astea.

Şi am mai fost odată acum 15 ani şi am zis de ce să nu mă duc puţin, să calc pe sfinţenie, pe unde Sfântul Andrei a călcat", a spus Gigi Becali, miercuri, după ce a ajuns la peştera Sfântului Andrei, potrivit antena3.ro.

Finanţatorul FCSB a transmis un mesaj românilor care au mers astăzi la peştera Sf. Andrei: "Domnul să ne ajute, Maica Domnului să ne ocrotească".

Sursă foto: antena3.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233