dobroge.tv

Live

Noi locuri de joacă ar urma să fie construite în municipiul Constanța

28 noiembrie 2022
Publicitate

Noi locuri de joacă ar urma să fie construite în municipiul Constanța. 10 se află în faza de licitație, cinci se află în fază avansată de adjudecare licitația și aproximativ 35 se află în faza de proiectare. Mai mult, autoritățile locale au în plan și repararea celor deja existente. O ofertă a fost depusă, însă a fost greșită.

Vestea bună este că avem în curând finalizată licitația pentru primele 10 locuri de joacă noi. Deci, cred că în zilele următoare se finalizează. Dacă nu avem contestații putem proceda imediat la implementarea lor și este în fază avansată de adjudecare licitația pentru următoarele cinci locuri noi de joacă. În egală măsură avem procedură pentru proiectarea a aproximativ 35 de locuri de joacă noi, dar repet este la faza de proiectare și nu l-a faza de execuție.

Repararea celor deja existente am avut o primă procedură care s-a anulat în cadrul evaluării pentru că cei care au ofertat și-au greșit oferta, am reluat-o, se deschide în 20.12.2022. Își greșise pur și simplu oferta în sensul că nu avuseseră în vedere trei dintre locurile de joacă, un loc de joacă sau ceva de genul acesta”, a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233