dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Repetiţii pentru Ziua Naţională a României - un tanc a fost urcat pe trailer. Aglomeraţie de maşini după ce traficul a fost restricţionat în zonă

28 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mai sunt doar câteva zile până la 1 Decembrie, iar militarii au făcut luni antrenamentul general. La defilare au participat 500 de militari din Forțele Navale, Forțele Terestre, Forțele Aeriene, de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu, scafandri, jandarmi, polițiști și pompieri.

Eu sunt sigur că lucrurile vor merge bine, de asta faem și acest antrenament general, acolo unde identificvăm anumite elemente le putem identifica, avem timpul necesar să le corectăm. Dar, așa cum am început de la planificare de vreo lună în urmă, toate forțele și-au făcut antrenamentele specifice în unități. Eu cred că nu vor fi probleme din acest punct de vedere”, a declarat cam. fl. Cornel cojoru, comandantul Flotei.

De asemenea, la repetiția generală au fost aduse și 70 de mașini și tehnică de luptă. Însă, cei care vor fi prezenți la parada de Ziua României vor putea să vadă un singur tanc și ăla transportat pe un trailer. Mai mult decât atât, opt aeronave care aparțin Forțelor Aeriene Române vor survola zona padarei și vor încheia astfel activitățile prilejuite cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Cu tehnica din dotare este un alt detașament cu trei vamtac-uri, un autocamion și patru autospeciale de poliție militară”, a declarat slt. Raul stan, comandant pluton Brigada 9 Mecanizată „Mărășești.

Parada de 1 Decembrie o să înceapă la ora 11.00, pe bulevardul Tomis, iar cei prezenți vor primii stegulețe și baloane. De asemenea, circulația autovehiculelor va fi interzisă pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, pe strada Traian, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu și pe strada Termele Romane, între strada Traian și strada Valea Portului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233