dobroge.tv

Live

Coșulețele stradale din Constanța vor fi schimbate. Felicia Ovanesian: Nu vor mai fi cele londoneze pentru că am apreciat că sunt prea mari pentru alte locații

24 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Coșulețele stradale din Constanța vor fi schimbate. Municipalitate susține că cele londoneze pe care le-au montat deja în mai multe zone ale orașului sunt prea mari pentru anumite locații. Asta după ce autoritățile au cheltuit peste 230 de mii de euro pentru achiziționarea lor. Ceea ce înseamnă că un singur coș costă aproximativ 600 de euro. Mai mult, vor fi cumpărate și coșulețe stradale pentru colectare selectivă. De asemenea, toate parcurile din municipiu ar urma să fie dotate cu echipamente sportive. Însă, nu acum, ci la anul.

"Achiziționăm coșulețe stradale, nu vor mai fi cele londoneze pentru că am apreciat că sunt prea mari pentru alte locații, dar vor fi cu siguranță coșulețe stradale de calitate. Urmează pentru întâia oară să achiziționăm coșulețe stradale pentru colectare selectivă independent de dorința noastră de a da un impuls colectării selective la nivelul municipiului Constanța. Este o măsură impusă de Garda Națională de Mediu. Vor fi coșulețe stradale de colectare selectivă cu două fracții: umedă și uscată. Deci nu o să avem separat plastic, separat sticlă, dar măcar umed și uscat. Am achiziționat trei module de practicare de fitness pe care o să le amplasăm în parcul Rotterdam, Caraiman și Badea Cârțan urmând ca în perioada următoare, în anul 2023, să inițiem achiziționare de alte asemenea module pentru dotarea altor parcuri din municipiul Constanța. Este o dotare de mare interes pentru tineret. Ni s-a solicitat în mod repetat să asigurăm asemenea mobilier urban destinat petrecerii timpului liber, relaxării și practicării de sport și intenționăm să dotăm toate parcurile din municipiu și alte spații", a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233