dobroge.tv

Live

O poveste sfâşietoare, o imagine care cu greu poate fi privită. ''Copilașii mei ardeau împreună cu mine... fratele lui Andrei a pierdut lupta cu durerile, a plecat la Dumnezeu''. Andrei trăieşte, dar are nevoie de noi

O poveste sfâşietoare, o imagine care cu greu poate fi privită. ''Copilașii mei ardeau împreună cu mine... fratele lui Andrei a pierdut lupta cu durerile, a plecat la Dumnezeu''. Andrei trăieşte, dar are nevoie de noi
24 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O mamă trece prin momente care nu pot fi descrise prin cuvinte. După ce şi-a pierdut unul dintre cei doi băieţi, într-un incendiu cumplit, acum luptă să-i redea copilăria celuilalt. Pentru asta, are nevoie de ajutorul tuturor celor cu suflet mare. Întreaga poveste o puteţi citi mai jos, unde regăsiţi şi conturile în care se poate dona.

"Plâng moartea fiului meu cel mare și încerc să-mi adun forțele să lupt pentru celălalt fiul al meu, Andrei, ars în incendiu. Vă implor să mă ajutați să îi redau copilașului meu, Andrei, viața de dinainte de tragedie, doar pentru el mai trăiesc. Operațiile costă 16,000 euro.

În urmă cu zece luni, eram noi trei în casă în acea noapte, eu și cei doi copilași ai mei. Eram în casa părintească iar la ora trei noaptea ne-am trezit în flăcări. Copilașii mei ardeau împreună cu mine, am făcut totul să-i salvez, am intrat în flăcări și i-am scos pe fereastră însă focul a fost mai rapid și mai puternic decât mine. La spital mi-au zis că niciunul dintre copiii mei nu va supraviețui. Am sperat și m-am rugat să fie doar un coșmar, un coșmar din care mă voi trezi și eu voi fi acasă jucându-mă cu băieții mei. Dar nu a fost așa, pe 25 ianuarie, fratele lui Andrei a pierdut lupta cu durerile, a plecat la Dumnezeu. Nu există durere mai mare și doar cine a pierdut un copil înțelege ce înseamnă, m-a durut și mă doare trupul și sufletul și am simțit că plec și eu cu el. Am încercat să-mi revin pentru Andrei, băiatul cel mic care a fost puternic și a supraviețuit, Andrei este picătura mea de viață care mă face să merg mai departe doar pentru el.

Urmările sunt foarte grave pe trupul mic al lui Andrei însă medicii din Turcia sunt încrezători și mi-au dat și mie putere. Este un proces lung, cu multe operații de reconstructie. Știm că primele două vor fi la fată și costă 16.000 euro. Apoi vor urma alte operații care se vor stabili în funcție de evoluția lui Andrei. Vă rog din suflet să mă ajutați, aș face orice pentru Andrei, să fie el sănătos, să își recapete viața de dinainte de tragedie.

Nimic nu va mai fi la fel, sufletul meu va plânge toată viața și trăiesc doar fiindcă Andrei trăiește. Sper să nu mai cunoască nicio mamă durerea pe care o cunosc eu.

Dacă ne puteți ajuta, vă rog să specificați la detalii donație numele ANDREI

????️ Conturi bancare:Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 

Beneficiar: Asociatia Noel

????️ Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

????️ Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

????️ Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1

????️ BT Pay: 0752076131

????️ Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

????️ Sponsorizări firme: https://asociatianoel.ro/.../sponsorizare-redirectionare.../

Vă mulțumesc, Luciana Nita, mama lui Andrei"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233